Da. Pentru ca el a adus multe invataturi si intelepciune oamenilor si ne-a invatat sa ne IUBIM si respectam intre noi. Nimeni nu a mai facu asta.
El s-a jerfit pentru noi intru iertarea pacatelor noastre. Sacrificiul suprem merita respectat de toti oamenii pacatosti si de atei.
Nimeni nu s-iar da viata pentru altul, iar el a facut asta. Trebuie sa il iubim cel mai mult pentru ca e TOT ce avem. Fara el suntem nimic.
Asa este fiule. Iisus este in toate si toate este in el. Deci eu sunt Iisus. Prietenii mai imi spun Mesia.
Nu.
Ce a facut Isus de a ajutat omenirea asa mult? Sunt multi oameni care merita acest titlu mult mai mult.
Einstein, Newton, Faraday, Bohr, Bell, Pasteur si multi altii. Oamenii astia au imbunatatit lumea, Isus a cauzat doar razboaie si cenzurarea stiintei prin religia lui tampita.
Isus a reformat credinta! Isus a reusit sa schimbe legea veche (inclusiv Legea Talionului) cu legea iubirii. Isus împlineşte şi depăşeşte Legea!
@drutzix: Nu datorita lui Isus sau produs razboaiele!
Cineva ucidea in numele lui Isus, si a fost intrebat de ce nu este iertator ca Isus?
El raspuns ca Isus era Dumnezeu, nu te compari cu Dumnezeu!
Deci a inventat niste scuze ieftine!
Isus era pentru iertare...
Religia are fisuri pentru ca noi toti avem fisuri!
Sigur dar asta nu il face cel mai important om care a trait.
Au fost multi guru care au avut filosofi asemanatoare cu Isus. Nu e deloc unic.
Plus ca punctul meu e inca in picioare. Nu a facut nimic pentru omenire.
De exemplu Edward Jenner a inventat vaccinul pentru variola si a salvat milioane de vieti. De ce nu ii oferim lui acest titlu?