Dacă era un om bolnav, atunci punem totul pe seama bolii, dar dacă era sănătos, atunci înseamnă ca nu era cinstit cu semenii lui, își dorea să ii conducă și i se părea că e deasupra tuturor, ceea ce ar confirma narcisismul.
Multumesc pentru raspuns!
Cu placere!
Parerea mea este ca Iisus iubea mai mult oamenii din jurul lui, decat pe el. Nu degeaba s-a rastignit pentru iertarea pacatelor noastre.
Crezi ca pana si pe dusmani ii iubea mai mult decat pe el insusi?
Da. Iubea pe toti oamenii.
Mi se pare incredibil
Dar adevarat.
Crezi ca ar fi fost capabil daca ar fi avut ocazia sa le spele picioarele cum a facu-o cu apostolii sai?
Probabil Iisus nu spala picioarele oricui.
Pai de ce? Nu ai spus ca ii iubea pe toti la fel?
Iubea pe toti la fel, dar tu daca ai fi fost in locul lui ce ai fi facut daca ai fi avut de ales intre cei buni si cei rai? Iti dai seama ca nu se apuca sa spele picioarele la toti oamenii.
Daca s-a rastignit pentru noi, pentru iertarea pacatelor nostre, asta nu inseamna ca trebuia sa spele picioarele la toti oamenii de pe planeta.
Pai da, normal, dar eu ma refeream daca ar fi avut ocazia, cum a fost atunci cand a fost invitatat la fariseul Simon la masa
Eram curioasa daca ar fi fost capabil sa se umileasca in asa del in fata dusmanilor sai
Daca asta ar face cumva sa creada cat mai multa lume in Dumnezeu, probabil. Altfel nu. Mai vorbim, o zi buna.
O zi buna si tie.
LisaJulie întreabă: