1. Banca Transilvania.
2. Am cartele pentru fiecare.
3. Nu, nu îmi place formația. Cinci piese care-mi plac nu mă fac să zic contrariul.
4. Clar! N-ați văzut ce găuri am în palme?
5. Pe zi ce trece mă gândesc tot mai mult să-l iau la mine. Cu un fulger aruncat direct în sfincter.
*cre(s)tin mode on*
O sa te invarte Satan cu o furca intr-un cazan cu smoala, pagan rau!
*cre(s)tin mode off*
1. cu dracu, cu cine altcineva?!
2. Porumbelul voiajor...
3. Nu, eu cred ca asculta Marilyn Manson si Ozzy
4. Tu ce crezi?! stii tu... cand a fost rastignit
5. Nu, e prea copil, ii place Hannah Montana
1.Cu BancPost
2. Orange
3.Asculta,bineinteles
4.Nu,am inventat facial painting-ul
5.Mi-ar placea capul lui intr-o cabana de vanatoare ca trofeu!
Nu stiu cu cine face banking, dar vezi ca zanul/zana (?) de la Banca Transilvania este intruchiparea Diavolului. O sa te amageasca cu minciuni bine scornite din care intelegi o p**a, ceea ce ti se si da la incheierea contractului. Iisus nu vorbeste la telefon decat atunci cand iese la o bere cu Lucifer. As prefera sa scrii "Isus" decat sa scrii "Metalica". E METALLICA, frate, METALLICA. Gizas le-a inventat, dar nu toata lumea are curajul sa-si bage ditamai cuiul in palma. Si cat despre Justin Bieber, go go go Gizas!
@ξwξ Cu grija.
@Madalina123 Da!
@Theodosium Da,Sa-mi Fie Rusine!
@Mişa Scuze,nu am remarcat greseala, oricum am remediat-o.
Apropo, eu credeam ca face banking cu banca religiilor.
Eu ma gandeam ca face banking cu banca religiilor.
fumaretul, ia-te de mana cu Gabriella20, va potriviti de minune.
Ia uite ma cum sare turma de crestini.Ati da in cap pentru o intrebare ca asta, nu?
@Gizăz, nu te mai crede Dumnezeu.
SI @Ecea nu e destul ca este t/a? du-te si fa acolo trolling nu ne mai infesta si pe noi cu virusi tai "amuzanti" *not*
O.O ce mai intrebare...-.- sau gasit sa se trezeasca intrebarile fara rost totusi hai sa raspund...
1. BCR ( gandim la fel )
2.Reteaua Rugaciune (doarece noi cand comunicam cu dumnezeu spunem rugaciunea )
3.Nu
4.Nu
5.El nu judeca oamenii!
Dumnezeu nu are nevoie de banca, el face minuni, si nici nevoie de telefon nu are ca nu cred ca el face minuni prin telefon. cred ca Dumnezeu nu asculta metalica. evident ca nu lea inventat. Probabil, nu are fata de ingeras si fac doar fapte bune?
Ecea? daca lui iisus nu-i placea bieber nu se mai intrupa nici nu se mai rastignea in zilele lui pontiu pilat.de ce? chiar daca era vorba numai de justin, jertfa lui ar fi fost inutila. poti pune problema la nivel planetar, sau la nivelul unui singur om.ADAM.si jertfa mantuitorului este ceva extraordinar, minunat, glorios.prin adam a intrat pacatul in toti oamenii pamantului, si implicit moartea, iar Iisus a anulat efectul pacatului dandune viata vesnica.tie ti se pare putin? mai poate nu crezi.dar ca literatura asa si Iisus ca erou al romanului cum ti se pare? asa de curiozitate.ca cele enumerate de tine sant ale noastre ale oamenilor. bune, rele, astea sant.dar?
kiddutssa întreabă:
DaciaRomania întreabă: