| Silyca a întrebat:

Iisus santajeaza sau ameninta cu moartea? ON TOPIC VA ROG!

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu, El ne doreste cu El in cer, insa fiecare alegem.

| Never4ever a răspuns (pentru EmaS):

Fiecare alegem? Dupa religia crestina daca facem fapte rele suntem pedepsiti, nu? Pai noi alegem sa facem fapte rele e alegerea noastra noi am ales.De ce sa fim pedepsiti? ...suntem obligati sa fim buni, credinciosi si sa credem in d-zeu?

| EmaS a răspuns (pentru Never4ever):

Dar fiecare alegere are beneficii sau consecinte. Logic, nu?

| Never4ever a răspuns (pentru EmaS):

Da,poate ca asa este dar totusi dumnezeu ne-a lasat dreptul la alegere asta inseamna ca nu e normal sa ne pedepseasca in urma alegerilor facute.

| FucktheSystem a răspuns:

Șantaj. Adică ai de ales, ești bun și ajungi în rai sau nu. Dar nu poți să zici că e amenințare atâta timp cât poți să ajungi și în rai care se presupune a fi un loc minunat.

| kamykaze88 a răspuns:

E Gangster, Mafia

| Nordic a răspuns:

E la modă acum ca oamenii să interpreteze astfel traba cu Iisus spunând că ne șantajează sau ne amenință.

| Silyca explică (pentru Nordic):

Cui ii pasa ca e la moda sau nu? Vrea doar sa-mi raspunzi la intrebare.

| Thunderstruck a răspuns:

Pai daca nu-l iubesti si nu-l recunosti ca mantuitor ajungi sa arzi la foc mic.E ca si cum ti-as zice "daca nu ma iubesti si nu ma recunosti ca boss-ul tau te impusc mortal in prima clipa".E santaj pe fata.

| 8SlimShady a răspuns:

Esti prost?! *facepalm*

| RAY a răspuns:

Amenita cu iadul vesnic daca nu il accepti, vezi ca si horus se supara el find copiat de crestini acum e nervos ca numai credem in el

| Silyca explică (pentru RAY):

Cred ca s-au suparat toti zeii pe oamnei si pe 21 vin in echipa vreo 3000 de zei.Fiecare merge cu al lui.

| RAY a răspuns (pentru Silyca):

In special suparati pe ateii

| Silyca explică (pentru RAY):

Dumnezeu stie happy

| relian a răspuns:

Cred ca santaseaza intr-un fel ca de amenintat nu vad cu ce.Dar pe de alta parte se pare ca si ameninta as putea sa zic odata ce spune ai grija ca in iad o sa ajungi si asa mai departe.Raspunsul este Da.Si chiar a si zis:eu nu am venit sa aduc pacea am venit sa aduc sabia, am venit sa despart pe femeie de barbatul ei si etc.Sa vii sa spui asa ceva in numele lui Dzeu arata ceva, duce spre ceva care inseamna santaj si amenintare cred eu.

| Silyca explică (pentru relian):

Mersi,insa m-as bucura si mai mult daca si-ar da mai multi seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe tine te ameninta.pe noi ne sfatuieste.

| ManStrong a răspuns:

Daca ar fi sa dam crezare versetului din Psalmul doi; Dati cinste Fiului ca sa nu se minie.Atunci e de rau.Noroc ca versetul respectiv nu este scris asa in original.

| yanira4u a răspuns:

Iisus nu santejeaza si nu amaninta cu moartea pe nimeni.el ne iubeste neconditionat, orice am face si spune noi.dar daca tu nu il iubesti inapoi si mai ales daca nu crezi in el te trimite sa suferi in chinuri groaznice o eternitate.pare si logic nu crezi?

| Silyca explică (pentru yanira4u):

E foarte usor sa-i intelegi psihologia lui Isus.

| shadow222 a răspuns:

Deci cele mai mari prostii Isus nu santajeaza sau ameninta cu moarte, el te ajuta, te iarta, insa diavolul te ispiteste si te pune sa te gandesti la asa niste prostii, copile Dumnezeu te ajuta, te iarta.Nu TE SANTAJEAZA SAU AMENINTA ASTA E O PROSTIE

| Thunderstruck a răspuns (pentru shadow222):

Dumnezeu iti da de ales, ori il iubesti si esti fericit ori nu il iubesti si primesti chinuri vesnice. Daca tu in secolul 21 crezi ca gandurile astea sau alte fapte vin de la diavol... imi pare rau pentru tine. Apropo, daca scrii cu caps lock nu inseamna ca Dumnezeu exista.

| Silyca explică (pentru Thunderstruck):

Eu la oamneii de genul asta doar le citesc raspunsul.Nici nu-l critic.

| shadow222 a răspuns (pentru Thunderstruck):

Sa inteleg ca tu nu crezi ca exista si diavolul odata cu Iisus si ceilaltzi nu?
Si DUMNEZEU EXISTA ASTA E CLAR

| Thunderstruck a răspuns (pentru shadow222):

Mi se pare normal de la o anumita varsta sa nu mai crezi in povesti...Tie nu?

| Thethinker30 a răspuns:

Nici una nici alta... Ce fel de intrebare e asta? Fiecere om e liber sa aleaga cum vrea sa traiasca si pe ce cale vrea sa mearga...

Întrebări similare
Întrebări recente