Îmi dau seama cât de tare ne iubeşte, din moment ce lasă pe lume deşeuri agramate.
Ne iubeşte cum iubesc şoferii de tir prostituatele.
Atunci de ce a trişat şi a înviat?
Tu uiţi că zeul tău e atotputernic şi poate suporta orice durere fără grijă, aşa că vă rog creştinilor, nu mai mâncaţi aşa mult cu lopata.
Cum sa fie singura cale?! Numa cand ies din bloc pot sa o iau in 3 directi diferite.
Iisus e singura speranta, singurul Adevar, singura Cale!"
Nu-i adevarat, mai e si Dan Diaconescu cu partidul poporului.
Aceasta intrebare e esenta credintei crestine. Pastreaza-ti simplitatea si ignora rautatea!
E nemuritor, asa zisul iisus isi da viata in fiecare zi
Va fraierit prostu'
Nu mai scrie cu majuscule, imi deranjeaza privirea.Si oricum, nu cred ca stii ce e aia pocainta cu adevarat
Asa ai mare dreptate si chiar daca avem vreun necaz nu trebuie sa uitam ca el ne iubeste si ne ajuta.
Nu si-a dat viata, i-a fost luata. Nu s-a dus el sa-i roage pe aia: bai, va rog omorati-ma! A fost prins, judecat si executat. Ce-i asa greu de inteles?
E un lucru doarte frumos din partea ta sa vb asa despre Iisus, cred ca putini sunt cei care se gandesc la asta
Eu nu voi face comentarii sarcastice cu privire la gramatica ta. Iti inchipui ce mila am si cat de mult te iubesc?
Da frate ai dreptate! Dar stii la ce ma gandeam? Iisus asta e cumva EMO? Pai ce dracu' moare asa doar pentru noi?
Daca exista asa ceva si eu credeam in el nu? Teoretic vorbind...
Ce sa fac ma? Glumesti nu? E gay sau cum..."ma iubeste", ca altfel nu-mi explic! )
ProTpu întreabă: