| RAY a întrebat:

Imi amintesc cand ma rugam cand eram mic, atat de tare ma emotiona ca plangeam. Si voi aveti genul asta de experiente?

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Nu.
Însă îmi amintesc ca de paste pana pe la 8 9 ani bunicul ma obliga sa trec pe sub masa de la biserica de paste și mereu fwteam un cap de masa în cel puțin una din trei dați câte trebuia sa trec. De atunci m-am oprit și am realizat ca e totul un bullshit

| RAY explică (pentru whatevernvm):

Tot rocato erai si atunci?

17 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Oscilez între agnosticism și ateism de ani buni, niciodată nu cred ca am fost credincioasa, doar ca în timp m-am și informat ca să mi susțin orientarea religioasa

Exista ateism agnostic le impaci pe ambele, atunci pe chat cand poate am exagerat te ai suparat?

| whatevernvm a răspuns:

Nu ma supăr ușor, Ray, doar ca ma oboseai

Te am luat prea hard

| whatevernvm a răspuns (pentru RAY):

Nu Ray. Doar ca tinzi sa fii puțin haotic în reacții și sa nu te mai înțeleagă lumea.

Depinde de starea de spirit

| Meme10Memu a răspuns:

Eu nu. Pentru mine dumnezeu n-a fost niciodata ceva prea real. Nici cand eram copil.

| Theo94 a răspuns:

Nu, nu simteam mai nimic si m-am rugat extrem de putine ori (nu stiu daca m-am rugat mai mult de zece ori).
Mergeam in fiecare an de paste (serile dinaintea pastelui mai ales noaptea de inviere) pentru ca era mult tineret, ne distram de multe ori, ne jucam atinsea, prinsea in jurul bisericii noaptea.
Si acum sunt putin nostalgic cand imi amintesc.

| Helper07 a răspuns:

Si acum esti ateu?

| RAY explică (pentru Helper07):

Da

| Helper07 a răspuns (pentru RAY):

Pacat.

| RAY explică (pentru Helper07):

Cu ce drept scrii asemenea porcarie, omule cu minte inchisa nu judeca pe alti ca nu sunt ca tine

| Helper07 a răspuns (pentru RAY):

Iarta-ma, nu asta am vrut sa spun.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Am avut si ma emotionam tare si la fel cum ai spus.
Acum nu spun nici ca nu cred, dar nici ca cred (scuzati cacofonia) la modul serios (in genunghi sau alte)