Efectul avorturilor asupra copiilor neavortati e ca prin avort creste influenta unui demon de moarte în aceea familie și astfel ceilalți copii pot avea gânduri de sinucidere depresii aparent inexplicabile, etc. Ca as se rupă acest evect ar trebui ca mama sa își dăruiască sufletul Mantuitorului Hristos, sa își ceara iertare Mantuitorului Hristos pentru acele crine, sa ceara sa ii curareasca mintea și trupul cu sângele Mantuitorului Hristos și sa își ceara iertare și de la ceilalți copii ca le-a omorât frații. Dacă nu vrea, vedem în Biblie ca profetul Daniel a mărturisit el păcatele părinților și ale neamului sau, asa ca și copilul se poate ruga:Tata din ceruri îți dăruiesc sufletul și viata mea Ție, ia-le în stăpânirea Ta, îți mărturisesc păcatele mele( specific tot ce apasă conștiința) și păcatele familiei.nele.Imi cer iertare în numele familiei mele pentru avorturile care te-am întristat și care înaintea Ta sunt crime, o iert pe mama ca mi-a omorât frații și îți mulțumesc că ai primit la Tine sufletul lor, orice demon de moarte, de depresie îți poruncesc sa pleci de lamine acolo unde te trimute Mântuitorul Hristos și sa nu te mai întorci, eu ma pun pentru totdeauna sub protecția Mantuitorului Hristos!
De unde scoateti fratilor lucrurile astea?
Contacteaza un psiholog daca ai astfel de trairi. Iti va explica exact care e cauza. Lasa demonii si alte nebunii
Copiii avortați cerând răzbunare. Pot să tot ceară. Nu au cum. Ai suferit din cauză că nu știi să intepretezi viața. Viață complet lipsită de suferință, nu este viață.
Am auzit. Aici ai pus o problemă mare, mare de tot. De unde știi despre Dumnezeu de exemplu? Din auzite. Dar cei ce ți-au spus despre Dumnezeu, de unde știu ei despre el? Tot din auzite. Până la primul care a spus ceva despre Dumnezeu. Așa că, cine crede în Dumnezeu, nu crede în Dumnezeu, ci în primul om care a spus ceva despre Dumnezeu. Apoi după ce a spus, totul s-a transformat într-o poveste. Iar ce estte povestea?
Ceea ce povestești, ceea ce spui mai departe la alții.
Nu contează realitatea, De fapt ea nici nu există, pentru că noii nu trăim realitatea, ci trăim o țesătură de povești spuse de alții.
Ni se întâmplă să gândim cu mintea noastră? Nu, că nu ne-a învățat nimeni și pentru că este mai comod să nu gândești. Iei de-a gata povești spuse de alții și trăiești din ele.
Deci ce ai auzit. Copii avortați cerând răzbunare. Te-ai gândit vreodată la ce ai auzit. Ce înseamnă copil avortat. Când a fost avortat nu era încă copil. Era copil în devenire. Apoi a devenit gunoi. Dar înainte de asta știa el ceva despre răzbunare, ca să o ceară? Și dacă știa, de ce să se răzbune pe tine? Tu l-ai avortat? Așa că nu vezi absurditatea a ceea ce ai auzit? Nu o auzi?
Argumentul cosmologic (care spune că orice lucru care are început, are și o cauză. Universul are un început, deci are o cauză (care este Dumnezeu))arată clar că Dumnezeu există. Aceasta este o dovadă rațională pentru existența lui Dumnezeu. Și, din faptul că El m-a ascultat atunci când m-am rugat ca să se rezolve niște probleme personale, îmi dau seama că este interesat de noi.
Universul are un început, deci are o cauză (care este Dumnezeu))arată clar că Dumnezeu există.
Aceasta este o înșiruire, succesiune de cuvinte, nu o dovadă.
din faptul că El m-a ascultat. De unde rezultă ce el te-a ascultat, că el a rezolvat? Din nou o succesiune de cuvinte. Așa poți să spui orice despre oricine și să ți se pară că gândești, că exoui o realitate. Vai de tine!
N-ar fi mai bine sa vorbesti asta cu preotul tau duhovnic? N-o sa obtii niciun fel de ajutor aici
Copii avortati nu au cum sa ceara razbunare, nu e treaba ta sa stii cum sa faci o persoana sa recunoască ca a facut avorturi. Daca a facut este pacatul ei, pe care daca se pocaieste si cere iertare de la Domnul Isus o so ierte.Pentru faptul ca suferi si nu stii cauza citeste din Biblie :Vindecarea orbului din nastere! Bafta si fii tare!
KissByUNgarOH întreabă:
DeProfundis99 întreabă: