Nu, nu exista spirite/fantome. Ori ai halucinatii, ori bate vantul prin casa.
.Iulia, una e legenda și alta e realitatea. Legendele-s SF, iae existența spiritelor e realitate, dar nu cred că în casa ta ar fi așa ceva. Dacă aveai dea face cu o casă unde există real un spirit, cred că de mult te mutai oriunde numai să fi sigură că nu vine după tine . Acele sunete ce le auzi(probabil pocnituri pe la carcasa televizorului, ramele ușilor și geamurilor, podelelor, etc) se datorează unui fenomen fizic natural, și îi spune contracția materialelor.Asta vine de la fluctuațiile de temperatură, evaporarea apei(din lemn), sau „așezarea" din cauza sarcinii/propriei greutăți.E drept că dacă-i liniște trosnește de sari din pat(și mie îmi mai pușcă televizoru' vechi( e de ăla cu tub) noaptea de așa sar din pat ca ars ) ), da' asta nu înseamnă că am fantome-n casă.S-o contractat plasticu' de la carcasa lui, atâta tot.
Stai liniștită, nu există fantome, sunt doar niște rezultate a unei imaginații bogate.
Nu-ți face griji, totul este în regulă.
Și eu am avut frica acesta dar acum mi-a trecut, am aflat asta din Biblie : FANTOMELE NU EXISTĂ.
Dacă o să te uiți pe Youtube la povești de groază nu o să dormi prea bine, o să-ți hrănești frica. Legendele sunt legende nu adevăruri.
Poți să stai și să dormi liniștită în casă! : )
Fantome nu, iar daca prin spirite rele te referi la demoni cred ca da...doar ca sunetele alea pot avea mai multe explicatii.
Stai linistit, daca le auzi du-te si vorbeste cu parintele duhovnic, el te va indruma ce sa faci