Pai n-ai zis tu ca vrei citate din Biblia Ortodoxa? Acum te-ai razgandit? Vrei din aia spaniola?
Oricum n-am scris raspunsul pentru tine ci pentru cei care s-ar intampla sa citeasca pe aici.
N-am stiut ca biblia ortodoxa este asa de rau (cu intentie) tradusa...
:/ pare rau, tot cu cautatu versetelor in toate limbile si facut de medie raman
La ce imprecizie legata de traducere te referi? Nu exista a asa ceva in Biblia Originala (Ortodoxa)!
In legatura cu raspunsul ce ti-am dat (a fost din greseala), am vrut sa-i raspund la pătrunjelul ăla de gratar ⬆.Si... da, biblia ortodoxa parca a fost tradusa cu piciorul stang, mai uitate si tu la celalalte traduceri! Nu doar la biblia ortodoxa din "Romania"! La ceilalţi in "luca 1:48" nu scrie asa!
Deci, ai inteles? cauta si tu prima data un verset in toate traducerile de la americani, spanioli etc...si apoi i-al in serios
Nu am înțeles din Biblia ortodoxă citată nimic referitor la închinarea la icoane. De fapt, scrie să nu ne facem chip cioplit (icoane, statui) și să nu ne închinăm lor. Vezi Exodul 20:4, 5 și Isaia 42:8 și Faptele 17:29 și 1 Ioan 5:21.
Bartolomeu Anania, in introducerea la Biblia ortodoxa din 2001, zice ca e minciuna ca BOR a pastrat Biblia-n original, Biblia din 2001 fiind tradusa dupa Nestle-Aland.
E un adevar pe care mai-marii BOR il proclama cu surle si trambite dar ortodocsii fanatici habar n-au de el.
BOR n-a declarat niciodată că ar avea originalul Noului Testament, pentru că ei sunt clerici, nu bolnavi psihici. Dacă nu mă credeți, dați sursa cu declarația oficială a BOR că ei ar avea originalul Noului Testament.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: