| zitiala a întrebat:

Imi poate raspunde cineva la intrebarea: De ce crezi in Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt prea "slabi spiritual" sa se increada in propiile puteri, si asa aleg sa creada in divitati si chestii de genul.

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

"Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor!" (Matei.5:3) Asa este: cine se increde in el ii este imposibil sa se increada in Dumnezeu.

| Cyrano a răspuns (pentru anonim_4396):

Fals! Cei puternici cred! Cei slabi sunt manipulati fara ca ei sa stie asta.

| Ager a răspuns (pentru anonimg):

Fericiți sunt cei conștienți de necesitățile lor spirituale, căci al lor este Regatul cerurilor!
Matei 5:3. într-o limba română a anilor 2015

20 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu e o întrebare care să aibă răspuns. E ceva iraţional.

| danay72 a răspuns:

Pentru ca tot ce a spus in Biblie, pana in prezent, totul s-a implinit in cele mai mici detalii. Apoi implinirea normelor biblice m-au ajutat sa fiu fericita si implinita si ii simt ajutorul in orice aspect al vietii.

| Ager a răspuns:

Deoarece am studiat atât Biblia, cât și dovezile științifice! Toate mă duc la concluzia că Dumnezeu trebuie să existe! Iar Biblia m-a ajutat să înțeleg că pot fi chiar prieten cu Dumnezeu!
Depinde apoi ce vede fiecare prin „credință"...
Majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt doar creduli, nu e că au credință!
Credința se bazează pe cunoștință, fie din punct de vedere științific, fie prin studierea Bibliei! Majoritatea celor care se declară „credincioși" nu au studiat niciuna din aceste două!
Romani 1:20-22
Căci calităţile sale nevăzute,+ da, puterea sa eternă+ şi dumnezeirea sa,+ se văd clar de la crearea lumii,+ deoarece sunt percepute prin lucrurile făcute,+ aşa că ei sunt fără scuză.+ 21 Fiindcă, deşi l-au cunoscut pe Dumnezeu, nu l-au glorificat ca Dumnezeu, nici nu i-au mulţumit,+ ci gândirea lor a devenit deşartă,+ iar inima lor fără pricepere s-a întunecat.+ 22 Deşi spun că sunt înţelepţi, au înnebunit+

| Cyrano a răspuns (pentru Ager):

Credinta vine in urma auzirii/citirii Cuvantului lui Dumnezeu!

| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece iti lipseste adevarata cultura generala bazata pe cunoastere si cercetare.

| anonimg a răspuns:

Pentru ca El mi S-a descoperit. M-a cautat si m-a gasit. A batut la usa inimii mele si I-am deschis.

| bleakk a răspuns (pentru anonimg):

E cam impropriu spus ca "Dumnezeu te-a cautat", cand stia deja unde esti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimg):

Daca ai vedea cat de dubios e comentariul tau, al 2. nu ai mai scrie asa ceva. crede-ma. dar ce pretentii am eu de la oameni ca tine. desigur ca nu credeti in voi, cand dati de o problema sau ceva de genul, in loc sa faceti voi ceva sa actionati, stati cu mainile in san si va rugati la sfantul asteapta. sper macar sa nu fii barbat, ca halal "stalp al casei" ai fi.

De ce este dubios comentariul meu? Ce este greu de inteles la el? Omul nu se poate mantui singur.
Comentariul tau este dubios cand spui ca stam cu mainile in san si nu facem nimic. Nu ca ne laudam, dar noi facem mai mult decat toti. Caci si daca nu facem, atunci vom lasa sa se instaleze egoismul.

| anonimg a răspuns (pentru bleakk):

Da, este impropriu spus ca El m-a cautat; dar am spus asta in sensul ca nu ar fi exisat in mine o dorinta de a-L cauta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimg):

Ce faceti mai mult decat toti? plecaciuni? cred. ca altceva nu vad. sau daca faceti faceti doar ca sa aveti bilet dus spre rai. de aia un om ca mine, care se increde in el si nu in basme, cand face ceva bun, face ca asa vrea el si sa se simta bine, nu cu intentii ascunse.

Eu nu fac bine avand intentii ascunse, si nici biserica de care apartin. Tu n-ai cunoscut oameni care Il iubesc pe Dumnezeu si se tem de El, de aceea vorbesti asa.

| Holiday a răspuns:

In general pentru ca asa li s-a inoculat ca trebuie sa faca de mici, iar apoi e greu sa te dezbari de o apucatura de asta, indiferent cat de stupida e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca cred.fiindca vreau, imi place, si cred ce-mi place fiindca pot si VREAU eu asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca asa imi dicteaza sufletul.

| Mariani_Roberto_1993 a răspuns:

În primul rând am cuvantul lui ceea ce mă face să înțeleg că trăisc în al doilea rând vad Creația și trăiesc în ea.

| Loominaty a răspuns:

Da cum sa nu crezi ai inebuniit?:O

Întrebări similare