anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti da toate detaliile necesare pentru practicarea spiritismului, va rog? big grin as vrea sa primesc raspunsuri cat de cat serioase. Nu sunt o psihopata obsedata de chestia asta. Am nevoie doar de detalii ca sa ma asigur de ceea ce voi face si toate cele.

9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu te juca cu focul. Este periculos sa intri in lumea duhurilor. Cand faci invocari e ca si cum ai deschide o usa spre alte lumi si demoni si are putere asupra ta.

| danay72 a răspuns:

Cand practici spiritismul intri in legatura directa cu demonii, iar acest lucru nu e tocmai placut.

| Exilee a răspuns:

Dumnezeu a interzis cu toata severitatea poporului Sau evreu practicarea magiei, cel vinovat putand fi supus chiar unei pedepse cu moartea. Magia inseamna arta demonica. Practicand magia, te vei lepada de orice legatura cu Dumnezeu, vei pierde sfintele Taine (Botezul si Cununia). Chiar si-n Noul Testament ni se spune clar ca nu avem voie s apracticam vrajitoria ( vezi intamplarea cu fii preotului Sceva).

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Îţi pot da un sfat dacă vrei: mai bine să nu încerci aceste lucruri. Este periculos să-ţi doreşti să intri în contact cu spiritele rele, de aceea Biblia şi condamnă astfel de practici. (Deuteronomul 18:10-12)
Cele bune!

| Maxim96 a răspuns:

E pacat!

| EsraDenisa a răspuns:

Bravo! Toata lumea scrie aici fel de fel de raspunsuri inteligente iar tu ai dat duma pe ziua de azi! Esti un geniu, mi-ai salvat ziuawinking

| EsraDenisa a răspuns:

Serios bre! Am cerut si eu niste date despre un subiect destul de interesant si apare cate un copchil care nu intelege cat de multa seriozitate cere un raspuns. Ca doara de aia e creeat site-ul. ca sa ajute nu ca sa iti bati joc. Daca ma ctedeti nebuna de legat sau ceva suneti-mi pe fata civilizat nu cu sarcasmul asta bun de nimic.

| EsraDenisa a răspuns:

Dar daca vrei foarte mult sa invoci spiritul unei persoane care iti lipseste nespus? E vreun fel de exceptie?

| Exilee a răspuns (pentru EsraDenisa):

NU. Invocarea mortilor inseamna vrajitorie. Si exista sanse de 100% ca "cel" pe care-l invoci sa nu fie nici macar ruda, ci sa fie DEMON.