| RAY a întrebat:

Imi puteti spune in ce categorie va aflati?

1.
Teist convins. 100% probabilitate a existenţei lui Dumnezeu, încuvintele lui G. C. Jung, „Eu nu cred, eu
ştiu".
2.
Probabilitate foarte mare, dar mai mică de 100%. Teist
de facto.
„Nu pot şti cu certitudine, însă

cred cu tărie în Dumnezeu şi îmitrăiesc viaţa presupunând ca el se află acolo."
3.
Probabilitate mai mare de 50%, dar nu cu mult. Tehnic, agnostic, înclinând totuşi către teism. „Sunt foarte nesigur, însă înclin săcred în Dumnezeu".
\
4. Exact 50%. Agnostic total, imparţial. „Existenţa sau inexistenţa luiDumnezeu sunt perfect echivoce."5.Probabilitate mai mică de 50%, dar nu cu foarte mult. Tehnic, agnostic, înclinând însă spre ateism. „Nu ştiu dacă Dumnezeuexistă, înclin, însă, să fiu sceptic."
6.
Probabilitate foarte mică, însă nu zero. Ateu
de facto.
„Nu pot şticu adevărat, dar cred că existenţa lui Dumnezeu este foarte improbabilă şi îmi trăiesc viaţa cu presupunerea că el nu există."
7.
Ateu convins. Ştiu că nu există Dumnezeu,

dau voturi

78 răspunsuri:
| RAY explică (pentru aLex22andra):

Acum am vazut-o, da ai credinta fata de dumnezeu?

| aLex22andra a răspuns (pentru RAY):

Pai nu susțin cu tarie ca dzeu exista dar nici ca nu exista, deci sunt neutra din punctul asta de vedere, nu cred in dzeu, adică nu mă raportez cum fac crestinii nu am nicio treaba cu religiile crestine! Conform clasamentului tau eu sunt agnostica, dar mă încadrez la liber cugetator printre altele. Tu esti ateu convins suta la suta?

| stiuintrebariciudate a răspuns:

Clar 1 pentru ca daca n-ar exista Dumnezeu n-am mai face la scoli ora de religie

| venusdoom a răspuns:

Nu stiu daca dumnezeu exista, insa inclin sa cred ca nu...deci 5.

| ManStrong a răspuns (pentru M25M):

Ce ai zice daca ungurii ar declara Ardealul Huniada sau Bozgaria?
Argumentind ca e dreptul lor istoric?

Nu, eu sunt ateu de facto, sunt convins in proportie intre 95 si 99% ca nu exista dumnezeu, mi se pare ilogic ca din nimic sa apara un zeu asa complex care sa creeze universul din absolut nimic, e ilogic daca nu era materie el ce e? ce la cauzat? cum a creat totul din ce daca nu era nimic, cum putea sa gandeasca ceva aparut din nimic?
si eu sunt liber cugetator, as spune ca sunt convins 100% ar insemna ca am convingeri absolute deci eu n-am asa ceva

Si mie mi se par ilogice ideile alea si mai era una ca dzeu a existat dintotdeauna, nu înțeleg!
Deci si tu esti liber cugetator, nu știam.happy
Din unele răspunsuri credeam ca esti suta la suta, ei acum m-am lamurit!
Consider folositoare întrebarea ta, cu ocazia asta mi-am dat si eu seama cam pe unde mă încadrez!laughing

Da sunt deschis la orice posibilitate, nu am convingeri absolute de fapt displac oamenii care au asa ceva, ma bucur ca a fost folositoare pentru tine

Da, pana la urma varianta asta e foarte buna, nu-mi place ideea: crede si nu cerceta indiferent despre ce ar fi vorba.
Nu ar fi rău daca ar avea convingeri pe baza unor lucruri reale si justificate dar cei mai mulți pur si simplu cred si practica orbeste din păcate fara sa-si pună niciun fel de întrebări.
Asta e!

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

11111

| Dasinudasida a răspuns:

1.Stiu si cred.

| Lauralia a răspuns:

1 exista!

| greenwave666 a răspuns:

7!

| IonelaaaS a răspuns:

1 si 2big grin

| Ermer a răspuns: