Din seminta lui Solomon, cel ce conduce de pe tronul lui David Haile Selassie (Puterea Trinitati) cel ce a oprit foametea si razboiul peste pamantul Sacru eliberand cei credinciosi iar facandui pe cei din urma sa fie cei dintai.
Coborat din Sion, Etiopia Noul Israel, este singurul Rege al Regilor Jah Rastafari Selassie.
As putea sa-ti povestesc ore in sir despre el si profetiile crestino-Africane
Du-te la Manastire si sa te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti descopere adevarul si in tot locul unde te vei duce, sa faci la fel! ROAGA-TE LUI DUMNEZEU!
''ochi pentru ochi si vei ramane cu nimic''
Buddismul.
Rastafarienizmul.
Șintoism
As sugera si Hinduismul, insa ca sa fi Hinduist trebuie sa te nasti Hinduist.
Se vede de la o posta ca nu-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat... Vai de capul tau ce va fi la Judecata de Apoi...
Vei intelege tu cu timpul, intreaba un preot si iti va raspunde.
Vreau si eu noroc in viata,si cum ramane cu o religie a eomotiei,mie Dumnezeu mi-a dat de toate,familie,sanatate,etc,i multumesc,dar as mai vrea ceva,NOROCUL, eu nu ma noroc, apropo eu stiu un singur lucru, ca exista un singur Dumnezeu, dar mai multi profeti ai sai.
Ai auzit de vreodata de expresia ''Norocul ti-l faci cu mana ta''?
Gandeste-te, cum te-ai comporta daca ai sti 100% ca de maine o sa ai noroc in toate...Gandestete la actiunile, la gandirea ta! Astfel incearca sa te comporti asa zi de zi.
Citeste Putere Nemarginita de Anthony Robbins.
www.nlpmania.ro
Ok,dar vreau si un noroc picat din cer, apropo inca in afara de tine nici o religie, sau nu religie mai bine spus un fel de indentitae, am sa incerc ce mi-ai spus mai astept raspunsuri.
Nu exista noroc. Citeste: http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/33noroc.htm.Exista "Binecuvintarea Domnului".
Imparatul Etiopiei, am auzit caacel om ar fi reincarnarea lui Dumnezeu.
Cauti ceva asemanator cu crestinismul?, astfel eu sustin rastafarienizmul, dar si ceva ''emotionant''? eu as accentua pe Buddism...Eu asa am facut, iar cu timpul am inceput sa ma folosesc de un numar mare de religi pentru confortul si siguranta psihica/spirituala.
NU! El este Cel care ne-a creat pe tine si pe mine! El pedepseste pacatul si rasplateste binele! Ce e greu de inteles, frate, andreidu?
Te-au creat parintii tai pentru ca Dumnezeu a fost Acela care le-a poruncit lor sa te nasca, ca de altfel, nu mai stateai de vb cu mine!
Dar tu nu ai cum sa intelegi, pentru ca nu ai credinta in Dumnezeu si de asta