| SovietMarshalPeter a întrebat:

Imi spuneti daca este o religie asemanatoare cu aceste ganduri ale mele:-un zeu la care sa te rogi si sa te rasplateasca cu cat mai mult noroc sa te faca mai bun dar sa aiba reguli asemanatoare ca la crestini.O religie a sufletului care sa creeze emoti, de exemplu eu mi-am creat un calendar in care am evenimente din 2011 cu cele mai frumoase lucruri,imi fine de toate,cea ce ma face sa ma simt atins, exista ceva de genul acesta, dar care sa aiba in ea si zicala:Ochi pentru ochi dinte pentru dinte.

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Din seminta lui Solomon, cel ce conduce de pe tronul lui David Haile Selassie (Puterea Trinitati) cel ce a oprit foametea si razboiul peste pamantul Sacru eliberand cei credinciosi iar facandui pe cei din urma sa fie cei dintai.
Coborat din Sion, Etiopia Noul Israel, este singurul Rege al Regilor Jah Rastafari Selassie.

As putea sa-ti povestesc ore in sir despre el si profetiile crestino-Africane

40 răspunsuri:
| ghinionistul112 a răspuns:

Citeste si cerceteaza Scriptura si vei afla raspunsul!

| SovietMarshalPeter explică (pentru ghinionistul112):

O religie, alta decat aceasta.

| NewWorldOrder a răspuns:

Creeaza-ti-o singur...

| ghinionistul112 a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Du-te la Manastire si sa te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti descopere adevarul si in tot locul unde te vei duce, sa faci la fel! ROAGA-TE LUI DUMNEZEU!

| OOOLEOOO a răspuns:

''ochi pentru ochi si vei ramane cu nimic''

Buddismul.
Rastafarienizmul.
Șintoism
As sugera si Hinduismul, insa ca sa fi Hinduist trebuie sa te nasti Hinduist.

| ghinionistul112 a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Se vede de la o posta ca nu-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat... Vai de capul tau ce va fi la Judecata de Apoi...

| RAY a răspuns:

De ce ai nevoie de ajutor divin?

| OOOLEOOO a răspuns (pentru ghinionistul112):

Jah Rastafari Selassie este Dumnezeul meu.

| SovietMarshalPeter explică (pentru RAY):

Vei intelege tu cu timpul, intreaba un preot si iti va raspunde.

| RAY a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Eu mereu m-am descarcat fara dumnezeu in viata

| SovietMarshalPeter explică (pentru NewWorldOrder):

Ne-am intors in epoca antica?

| NewWorldOrder a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

As vrea eu

| SovietMarshalPeter explică (pentru ghinionistul112):

Vreau si eu noroc in viata,si cum ramane cu o religie a eomotiei,mie Dumnezeu mi-a dat de toate,familie,sanatate,etc,i multumesc,dar as mai vrea ceva,NOROCUL, eu nu ma noroc, apropo eu stiu un singur lucru, ca exista un singur Dumnezeu, dar mai multi profeti ai sai.

| SovietMarshalPeter explică (pentru NewWorldOrder):

Ba eu cred ca nu.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Ai auzit de vreodata de expresia ''Norocul ti-l faci cu mana ta''?

Gandeste-te, cum te-ai comporta daca ai sti 100% ca de maine o sa ai noroc in toate...Gandestete la actiunile, la gandirea ta! Astfel incearca sa te comporti asa zi de zi.

Citeste Putere Nemarginita de Anthony Robbins.

www.nlpmania.ro

| SovietMarshalPeter explică (pentru OOOLEOOO):

Ok,dar vreau si un noroc picat din cer, apropo inca in afara de tine nici o religie, sau nu religie mai bine spus un fel de indentitae, am sa incerc ce mi-ai spus mai astept raspunsuri.

| NewWorldOrder a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Nu exista noroc. Citeste: http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/33noroc.htm.Exista "Binecuvintarea Domnului".

| SovietMarshalPeter explică (pentru OOOLEOOO):

Imparatul Etiopiei, am auzit caacel om ar fi reincarnarea lui Dumnezeu.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Cauti ceva asemanator cu crestinismul?, astfel eu sustin rastafarienizmul, dar si ceva ''emotionant''? eu as accentua pe Buddism...Eu asa am facut, iar cu timpul am inceput sa ma folosesc de un numar mare de religi pentru confortul si siguranta psihica/spirituala.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E pentru trup ce ai zis tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da biserica optootorinolaringologica.marele preot se numeste otto.se ocupa cu scosul dintilor si ochilor.si cu schimburile intre solicitatori.solicitatorii sant cei care liciteaza.

Răspuns utilizator avertizat
| ghinionistul112 a răspuns (pentru andreidu):

Pe frica de Dumnezeu se bazeaza, Frate! andreidu

NU! El este Cel care ne-a creat pe tine si pe mine! El pedepseste pacatul si rasplateste binele! Ce e greu de inteles, frate, andreidu?

| SovietMarshalPeter explică:

Mai,daca vreti comentari pe youtube, eu vreau sa-mi ziceti religi!

Te-au creat parintii tai pentru ca Dumnezeu a fost Acela care le-a poruncit lor sa te nasca, ca de altfel, nu mai stateai de vb cu mine!

Dar tu nu ai cum sa intelegi, pentru ca nu ai credinta in Dumnezeu si de asta

Întrebări similare