Cel care a creat universul din nimic, doar prin cuvant, nu are probleme cu apariția unei ființe umane dintr-un ovul.
ț
De ce nu a facut asta cu Adam si Eva daca nu avea nici o problema.
Iosif era un om bun. L-a învățat pe Isus să beie și să facă mobilă.
Dar băiatul era cam leneș. Și-a dat seama că are papagal și a început să predice. Și-a dat seama că are biocâmp și a început să vindece. Apoi i s-a pus pata să meargă în Ierusalim, dar acolo a încurcat-o, că s-a legat de popi. Concluzia, stați departe de capitală și nu vă luați în gură cu popii.
Ca Mahomed.A inventat ditamai religia, scuze, ditamai secta iudaica.
De ce te chinui tu sa blasfemiezi in stanga si in dreapta asumandu-ti pacate crancene pentru sufletul tau amarat de necunoastere, DACA mai simplu ti-ar fi sa fii un agnostic sincer si sa spui ca nu crezi sau ca nu ai dovezi?
Pariul lui Pascal iti confirma ca decat sa pierzi ca prostul TOTUL (eternitatea) in contextul in care vei realiza ca te afli complet nepregatit si descoperit in fata unei eternitati constiente si a unui Dumnezeu viu, mai bine... fii un om sincer.
Ce e pacatul?
Incalcarea LEGI Lui Dumnezeu se numeste pacat.
Si arzi in iad, nu?
De ce nu mai vorbeste Dumnezeu cu oamenii? Sunt unii extrem de credincisi.
Vorbeste, vorbeste dar cei mai multi NU au urechi sa auda, totul tine de credinta.
Daca NU te pocaiesti sigur vei arde candva, undeva.
'Liber arbitru, dar te ard cand o sa mori'
Plata pacatului ESTE moartea asa ca ai Liberul Albitru sa alegi acest drum.
Liber arbitru este cand alegi singur, fara sa se bage altul dupa alegere.
Nu ai inteles, cand alegi SINGUR, suferi si CONSECINTELE alegerii TALE. Nu se baga nimeni, nu Dumnezeu te arde ci TU te arzi deoarece efectul faptelor tale DUC direct la gratar.
Daca nu afecteaza pe careva aceste decizii, ai de ce sa suferi.
Te afecteaza pe tine.
Eu iau decizii sa ma afecteze pe mine? Sau tu iei?
Tu iei decizile gicutule, eu nu ma bag decat la mine dar iti spun si tie ce te asteapta, IN CURAND.
Era un exemplu, dar na
Exemplu, exemplu dar ti-o iei.
Ce sa o iau? Cand o sa mor nu mai stiu nimic, la fel si tu
O, dar nu pui la socoteala ce vine DUPA.
Daca nu mai stii, ce sa vina.De fapt nu mai existi, nici dupa moarte.De aia crezi si faci lucruri bune, cu gandul la viata de apoi?
"Daca nu mai stii, ce sa vina."
Vine, vine si atunci vei raspunde pentru ce spui acum.
Tu cand adormi, stii? Spune-mi la ce ora ai adormit aseara.
04 am
Si pana cand te-ai trezit, ai stiut ce se intampla in jur? Oricum. Omul nu simnte durere fara sistemul nervos, automat nu o sa simta 'in viata de apoi'
"Omul nu simnte durere fara sistemul nervos"
Omul la Judecata va fi ca acum sau mai bine spus ca inainte de a muri. Deci si cu sistem nervos si cu toate celelalte.
Amuzant ca intotdeauna
Una peste alta sunt personaje istorice? Nici unul din personajele nou-testamentare cu excepția lui Ioan Botezătorul nu e documentat. Nema, nimic.
Asta e cel mai plauzibil, in sensul visului lui Iosif.Sau mai e o varianta.Sa il fi drogat pe Iosif si in somn sa fi auzit vocea altuia care zicea asta, ca sa nu se prinda Iosif ca a ramas gravida cu altul.
Oricine poate inventa viziuni cu ingeri Iisusi sau Marii.
Pavel a inventat ditamai religia cu viziunea lui.
mODIN întreabă:
DeProfundis99 întreabă: