| bestialu96 a întrebat:

În 2013 va avea loc un adevărat tsunami solar. Exploziile vor fi mai puternice decât 100 de milioane de bombe cu hidrogen. Ce se va întâmpla pe Pământ? Sateliţii vor fi primii loviţi de radiaţii, telecomunicaţiile vor ceda. Cercetătorii cred că tsunami-ul solar va produce o pană de curent mondială în 2013. Acum, ştiu la ce vă gândiţi! 2012, 2013, calendarul mayaşilor, sfârşitul lumii... Să fie acesta un semn al apocalipsei sau, pur şi simplu, o coincidenţă cosmică? Om trăi, om vedea şi om vorbi despre toate acesta în 2014.
Dzeu ar vrea sa ne prajeasca cu "arma" lui Soarele? Dar totusi, ne iubeste!

17 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

M-am saturat de atatea sfarsituri ale lumii x_X

| Wehrmacht a răspuns:

Ai zis in 2012 calendarul ala e cu 2012.Vedeti ca e 2012 si nu sunt semne de apocalipsa si incepeti cu 2013?
Tu sti macar ce pagube produce o bomba de hidrogen de vorbesti? Sau ai luat cu copy paste de undeva?

| bestialu96 explică (pentru Wehrmacht):

Dar macar tu ai habar despre ce vorbesti?

| AlexandraCroft a răspuns:

Daca va veni sau nu apocalipsa doar Dumnezeu stie,astea sunt doar niste presupuneri,si savantii au confirmat faptul ca nu se poate spune de sfarsitul lumii,doar ca va fi foarte periculoasa pentru oameni, constand in faptul ca oamenii vor fi predispusi la cancerul de piele mult mai mult, si da ai dreptate ca acest tsunami va produce o pana de curent dar nu va fi atat de complicat si de rau pe cat se spune.Pagubele mai importante vor fi in privinta retelelor de comunicatii,si potrivit NASA,toata aparatura electronica va fi distrusa, de la echipamentele spitalelor, sistemele bancare, spatiile de control aeriene pana la cele mai simple gadgeturi cum ar fi calculatoarele si iPodurile.

| eandopuncttk a răspuns:

Asa e! si toti crestinii o sa moara laughing in frunte cu ema laughing

| MCRgurl a răspuns (pentru eandopuncttk):

Sau mai era una tot asa ca ema pe aici, nu mai stiu cum o cheama laughing

| eandopuncttk a răspuns (pentru MCRgurl):

Is mai multi, parca is aia din stuff-ul de campanie electorala laughing ii face campanie lu dumnezau, poate castiga alegerile happy

| Archdaemon a răspuns:

Explozii bombe apocalipsa
Please ***!

| Thunderstruck a răspuns:

Cocalare,pardon,crestinule...tu zici ca altii sunt prosti, dar esti vai de capul tau, un manelist infect care habar n-are pe ce lume traieste...

| Thunderstruck a răspuns:

Prostia ta ma baga in seama, nu pot sa nu rezist sa te injur putin cand vad asa prostie.

| MCRgurl a răspuns:

Stiu,planeta asta ar fi cenusa daca se intamplau toate alealaughingdar acum pe bune, de unde stiu oamenii cand vine apocalipsa?

| strawberry03 a răspuns:

Stai asa...de ce te ambalezi atat? Mai intai sa trecem de 2012 si dupa aia mai vedem noi care-i treabatongue

| Andr3 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie cand se va sfarsi lumea.eu stiam de faza asta cu exploziile solare ca va fi in 2012. N.A.S.A studiaza asta si incearca sa le opreasca.si chiar dca ar fi, nu zic ca ar fi apocalipsa.am vedea si noi cum traiau oamenii la lumina lumanarii si am vedea cum este sa traiesti fara calculator si televizor laughing si telefon, Ipod, Ipad si etc

| bestialu96 explică:

Eu ma refeream drept "Arma" lui Dzeu fiindca el a creeat Universul (Dzeu) cel putin asa afirma Crestinismul. Cei care spun:"de unde sti tu ca se va intampla? pai. duceti-va in Alaska sau Noua Zeelanda cu primul avion, o sa fiti uimiti de spectacolul oferit de Auroră polară (Boreala) produs al exploziilor sorale intense. In privinta cu "arma" Lui Dumnezeu.Pai...Dumnezeu ne-a creeat, asa ca Dumnezeu vrea sa ne ucida. Cu propria lui "Inventie" Universul care "Cica" este creeat de o entitate divina perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahahaha!

| laur_8083 a răspuns:

Nu poate stii nimeni ca va avea loc o explozie solara, nu vede nimeni viitorulwinking

| bestialu96 explică (pentru laur_8083):

Nu va avea loc o explozie solara, si mai multe.
De fapt nu stie nimeni, Exact cum nimeni nu stie daca Dzeu Exista right?
laughing