Parca si in 2012 trebuia sa fie un sfarsit. Cu un cataclism. Ca si in alti ani. Insa de fiecare data sfîrșitul a uitat sa vina, si noi inca suntem bine mersi pe planeta Pămînt.
In 30 de ani vom fi capabili sa calatorim in alte galaxii.
Nice.
Suna chiar posibil.
Pvestile nefundamentate stiintific sunt rodul imaginatiei si probabilitatea sa devina realitate e apropiata de 0 in cel mai bun caz, ca in mod normal aceasta probabilitate este 0.
Asta ai scris tu, sau ai luat de pe net? Am citit puțin dar sa știi că sfârșitul lumii e foarte aproape, mai întâi răpirea credincioșilor la cer, necazul cel mare de 7ani și apoi Dumnezeu distruge universul, Îl recrează, va fi un pământ nou, și noul Ierusalim de 1000 de ani, apoi veșnicia.Nu știu dacă ai auzit de răpirea bisericii, necazul cel mare etc... In biblie spune foarte clar se se va întâmpla și toate profețiile dinaintea răpirii s-au adeverit, uite aici un frate care explică aici câteva chestii https://youtu.be/VfapsGmgrKk
Nu am avut rabdare sa citesc tot, dar totusi de ce viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000? Care este sursa informatilor ce le-ai adus?
Va fi pe dracu. Singurul cataclism va veni din partea omenirii. Oamenii, acești paraziți ai planetei, vor distruge tot în jurul lor.