Am rasp. gresit. Da viata vesnica va fi pe pamant. Uita-te p site-ul ala pentru mai multe detail daca vrei.
Argumentele aduse de tine sunt specifice Martorilor lui YHWH (Yehova).
Eu sustin raiul pe pamant, astfel daca asi fii crestin asi alege idea martora, cea care descrie faptul ca ''viata vesnica'' o vom trai pe pamant.
Nu asculta de cei care iti zic ca nu poti trai fericit pe pamant.
Domnul Isus ne-a spus:,, Eu ma duc sa va pregatesc un loc. Si dup ace ma voi duce si va voi pregati un loc, ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sant Eu sa fiti si voi.,,
Salut. Martorii nu neagă divinitatea lui Isus, ci îl consideră Fiul lui Dumnezeu, spre deosebire de majoritatea cultelor creştine care spun că este însuşi Dumnezeu
A spune despre cineva ca e fiu de om inseamna ca e om, a spune despre cineva ca e fiu de Dumnezeu, inseamna ca e "natura" din Dumnezeu, Dumnezeu insusi, si ca toate atributele Lui Dumnezeu Tatal le are si fiul! Eu am spus ca neaga "divinitatea" Lui Iisus, faptul ca din vesnicie coexista impreuna cu Tatal!
Mi se pare ilogic sa spui ca un fiu de Dumnezeu nu e Dumnezeu, e ca si cum ai spune ca un fiu de om e caine sau orice altceva in afara de om! Ori martorii afirma ca Fiul a fost creat candva in timp! Gresesc?
Nu greşeşti. Dar cum crezi la ce se referă următoarele texte:
Coloseni 1:15, 16 - El este chipul Dumnezeului celui nevazut, Cel intai nascut din toata zidirea. Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El.
Apocalipsa 3:14 - Ingerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: "Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, Inceputul zidirii lui Dumnezeu...
Nu, Martorii nu neaga ca Isus este creat in urma cu forte mult timp. cine stie cu cat timp in urma, poate milioane de ani, nu se stie. dar divinitatea lui Isus nu se refera la faptul ca Isus exista cu mult timp in urma ci la faptul ca Isus este Dumnezeu, sau parte din "Sfanta treime" care ar insemna Dumnezeu. ceea ce este Fals!
si vreau sa te intreb ceva: tu esti una cu tatal tau? mi se pare Ilogic sa fii fiul, tu esti tatal tau, sau esti caine?
Nu fratele meu. Nu e vorba de pamantul acesta blestemat de Dumnezeu (Genesa) si pamantul din raiul ceresc ca exista mii si mii de ''etaje'' ca sa le spunem asa de desfatari ale Raiului: pamantul celor blanzi, cetatea noului Sion, Raiul desfatari etc...
Pe Pamantul transfigurat cu ''cer nou si pamant nou'' va fi doar Judecata obsteasca.
Adica cum? Dumnezeu a spus ca pamantu a fost creat sa fie locuit. te intreb, de cine?
DeProfundis99 întreabă: