| Meme10Memu a întrebat:

In Biblie, Isus a spus ca inainte de marele necaz (Armaghedon) se vor accentua cutremurele (cataclismele naturale), epidemiile. In Apocalipsa se spune ca pamantul va fi degradat (poluare) inainte de Armaghedon.

https://www.livemint.com/......quent.html

"The number of deaths caused by earthquakes has increased mildly over the years, on average, despite an increase in their numbers." - Numărul deceselor cauzate de cutremure a crescut ușor de-a lungul anilor, în medie, în ciuda creșterii numărului acestora.

https://www.usgs.gov/......ivity-been

"In the past 40-50 years, our records show that we have exceeded the long-term average number of major earthquakes about a dozen times." - În ultimii 40-50 de ani, înregistrările noastre arată că am depășit numărul mediu pe termen lung al cutremurelor majore de zeci de ori."

Matei capitolul 24:7:"cutremure de pământ dintr-un loc în altul".

Apocalipsa 11:18:"să-i distrugi pe cei ce distrug pământul"

Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de parere ca nimic din astea nu se vor intampla, vom ajunge mult mai inteligenti si vom stii sa evitam toate elementele care vor duce la cele descrise de tine. Am mai trecut prin momente negative, mereu am trecut peste si am avut mult mai multe de invatat dupa aceste experiente ceea ce ne.a ajuntat extrem de mult im evolutia noastra. Eu sunt vizionar si cred ca vom reusi sa colonizam alte planete, incepand cu Marte. Iar atunci aproape ca nici nu va mai conta soarta Pamantului pentru ca vom fi departe avand si alte optini la dispozitie. Planeta Pamant va murii in cele din urma inghitita de soare in 5-6 miliarde de ani. Va fi nelocuibila in peste 1 miliard de ani din cauza temperaturilor extrem de mari din cauza Soarelui care isi mareste volumul cu 10% pe fiecare an.

| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Toate rationamentele tale se bazeaza pe o premisa gresita si ilogica precum cea a evolutiei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Si de.asta trebuia sa dai eronat si nefolositor? Pentru ca nu ma incadrez in standardele tale personale de religios fanatic care e orb de adevar si alergic la stiinta si cunoastere?
Si dupa tot religiosii sunt cei care spun ca ateii sunt niste oameni de nimic fara logica care judeca întruna dar religiosii mereu au de comentat la ceva ce nu are un strop de referire religioasa.