Am citit-o, DAR parcă mai interesantă e 1001 de nopti!
Apropo', ai citit 1001 de nopți? acelasi SF ca si in biblie!
1001 de nopti am citit pe la 12 ani. Tu poti sa le citesti si la 40, daca sunt de valoare pentru mintea ta.
Tocmai! chiar nu ai inteles aluzia? cam greu!
Am dat de inteles că, chiar cele 1001 de nopți sunt mai interesante,cu toate că se spune din,,lume'' că biblia e carte,, sfanta''!
Deci am făcut o aluzie! Daca vrei discutam si pe subiectul cărti citite! ce zici? Ce spui de : Amintiri, vise, reflectii de Carl Gustav Jung? Măcar ai auzit cine a fost Jung si cu ce se,, mănâncă''?
Cat stii si tu cu ce se mananca Francois Jacob.
Ma mir ca a incaput printre volumele tale din 1001 nopti si Carl Jung. Insa nu cred ca ai inteles nimic nici din primele.
Voi o seama face-ti haz de necaz, vai voua, slabi sunteti, dar lucra Satan la mintea voastra cu succes, si el rade de voi, ca faceti voia lui si nu a lui Dumnezeu (PROVERBELE 27:11). Dar tu nu stii ca Matei a fost unul dintre martorii prezenti, la evenimente, iar Luca a specificat, ca a scris din ceea ce a auzit. dar tu de fapt ce cauti, in ce te priveste, in ce te poticnesti, in ceea ce nu cunosti?
Te gandesti,cei ce au scris DUPĂ Luca ( deci nu a scris el), nici macar ăia nu stiau sigur ce au scris, deoarece s-au luat după lume, din gură in gură! Scoate si tu o bârfă, si vezi peste 3 zile ce măgarie se aude! DECI?
Ei, doar Luca, a avut secretar, si a adunat argumente adevarate, de fapt a intarit mesajul transmis pana in zilele lui, el a fost medic. Dar cartea care ii poarta numele face parte din Sfintele Scripturi, deci a fost inspirat de Dumnezeu, si a facut lucru de folos, pentru cei ce cred, iar pentru cei necredinciosi, sa le slujasca de marturie, nu-i obliga nimeni sa se conformeze, fiecare cu oala lui isi fierbe creierul.
Pe vrăjeala asta se bazeaza iudeo-crestinismul: scripturile au fost inspirate de Dumnezeu! Ma intreb cei care le-au tradus,care le-au modificat,care le-au selectat,TOT din,, inspiratia'' lui Dumnezeu au facut-o? sau de fapt au facut-o la,, inspiratia'' altora -forte politico-religioase -gen Constantin cel,, mare''care in timp ce punea bazele crestinismului institutionalizat, el comanda si statui lui Apollo!
kaynmaincallme întreabă: