,, Se presupune ca un Dumnezeu creator a toate isi iubeste creatia.''
-Si din atata iubire, uneori se mai scapa lasand gravide minore!
,, in Vechiul Testament descoperim, insa un Yahwe insetat de sange, foarte preocupat sa dea instructiuni precise lui Moise,
privind jertfele, nu cumva sa piarda vreun strop.''
-Probabil ca era criza si la el, cine stie?! Si ca o completare, toate aceste jertfe trebuiau facute pe ritmuri de manele.Pai ce Dumnezeu mai este ala care se bucura la mirosul de gratar? Oare la el acolo, in,, cer'', nu se fac gratare sau sunt interzise prin lege?
Maine o sa iti gasesc un raspuns pe masura..deoarece este de gandit aici..frt buna intrebare..si BV u ai niste cunostinte extraordinare pe care multi asa zisi pretinsi crestini nu le au. mi-am dat seama cand ai spus numele Iahwe(care este numele lui Dumnezeu)
Numele lui Dumnezeu e Domnul. Nu stiu de unde scoateti voi acest Yahwe. M-am uitat si in Biblia ortodocsa, si in aia protestanta si peste tot e Domnul.
De ce oare nu ma mira? Si cand ma gandesc la faptul ca sunteti peste 2 miliarde de... ignoranti!
Nu vad ce te-a dus la concluzia ca as fi ignorant. Eu am ridicat pur si simplu o problema tehnica. De unde au scos numele respectiv. Daca in Biblie nu e, de unde atunci? Eu, oricum, nu cred nici in Domnul, nici in Yahwe. Asa ca daca iti place sa jignesti in mod gratuit, nu avem ce discuta.
Cica Domnul..asta e un Titlu nu un nume frate!
Numele Domnului a fost scos intentionat..religia este intr-o continua denaturare
Sa iti explic. Dumnezeu l-a adus pe Isus sa se sacrifice pentru noi ca pacatul nostru de la Adam si Eva sa fie iertat. A fost un sacrificiu pe care ni l-a adus Dumnezeu..Desci si noi trebuie sa aducem ca sacrificiu un corp perfect reprezentat de miel care il reprezinta pe Isus..Prin isus pacatul nostru de la Adam a fost iertat ceea ce inseamna frt mult
Da ai dreptate
Erai si tu inclus aici... dar razi, ca-i bine!
Pai nu mi-am luat drogu cu muzica Rock ca am o energie in mine de imi vine sa ma urc pe pereti din cauza muzicii Rock am o energie sa moara bibilan de nu imi vine sa *** toate Fufele alea Sexy
Toarna o galeata de apa pe calculator si tu da-ti foc, de prost ce esti! handicapat!