De ce numai pentru a tine companie barbatului? Femeile nu pot sa gandeasca? Sunt astazi foarte multe femei care au o cariera, sunt femei de succes, aduc si ele bani in casa, etc.
Da, dar nu numai pentru asta, ci si pentru multe alte motive ( pentru a forma impreuna un camin, pentru a se putea concepe urmasi, pentru a trai impreuna, asa cum fiecare vietuitoare isi avea perechea). Nu doar pentru a tine companie, ca daca era doar asta scopul pentru care Dumnezeu ar fi creat femeia, El i-ar fi dat un animal de companie, nu o fiinta dotata cu ratiune si spirit.
Putem trage mai multe concluzii:
1. Dumnezeu l-a creat pe Adam fara sa aiba de gand sa o faca si pe Eva. Asadar din asta rezulta ca ori voia sa ramana Adam singurul om fara sa se inmulteasca niciodata, ori avea de gand ca Adam sa se **** singur
2. Mai putem trage concluzia ca Dumnezeu nu este perfect. Speram de la o asemenea fiinta sa intuiasca ca Adam se va simtii singur.
Sigur să-i țină companie când face copii și îi crește.
E un punct de vedere foarte îngust.
Mașina a fost creată pentru a fi condusă nu? Dar dacă se strică ce-i faci? Ah nu scire în biblie continuarea :))
Vizionează asta, îți va schimba percepția vieții : http://www.forum4you.ro/sa-intelegem-diferentele-de-gandire-dintre-sexe/
Pretene, nu sa par interesant, da' mi-ai dat stupid si vreau sa-ti demonstrez ca nu-s, spre deosebire de tine.
Dumnezeu cand a creat-o pe Eva nu avea nici cea mai mica intentie ca cei doi sa procreeze.
Stupid [pe buna dreptate].
Unde scrie in biblie ca femeia a fost facuta ca barbatul sa nu se simta singur... uite aici
Genesa 2 : 21-24
11.Atunci Domnul Dumnezeu a trimis un somn adanc peste om si oml a adormit; Domnul Dumnezeu a luat una din coastele lui si a inchis carnea la locul ei
22.Din coasta pe care o luase din om, Domnul Dumnezeu a facut o femeie si a adus-o la om
23.Si omul a zis: "Iata in sfarsit aceea care este os din oasele mele si carne din carnea mea! Ea se va numi femeie, pentru ca a fost luata din om
24.Deaceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa, si se va lipi de nevasta sa, si se vor face un singur trup
Cand ma plictisesc foarte tare, mai intru pe site asta, si cand vad asemenea perle imi vine zambetul pe buze instant
Continuati tot asa!
Pe rola de hartie igienica am vazut ca scria asta...
nokk întreabă:
DeProfundis99 întreabă: