Când pun apă într-un pulverizator,şi stropesc cu el în aer, iar afară este soare, se vede un curcubeu mic. Ce înseamnă asta?
Fu berea statuta, bre!
Curcubeul a aparut ca un semn al legamantului dintre Dumnezeu si om si anume ca niciodata nu il va mai pieri pe om cu un potop cum a fost acela.
De ce zic unii ca l-au uitat? a mai fost cumva vreun potop de o asa mare proportie incat sa distruga tot ce era pe pamant? nu! de atunci nu a mai fost niciun potop atat de mare, dovada ca nu a uitat de promisiune!
Cand va mai veni un ptop atat de mare atunci sa ziceti ca a uitat de promisiune
Ma ce destept,cred ca singurul lucru care lo uitat dumnezeu a fost sa-ti dea creier,a uitat dumnezeu de legamant, eu cred ca nu ca altfel am fi fost zdrobiti defiecare data cand apare curcubeul, inseamna ca lumea i asa de pacatoasa ca dumnezeu ar zdrobio dar isi aduce aminte de legamant si apare curcubeu si iar ai scapat pacatosule
Stiinta, stiinta si iar stiinta. Lasa omu' sa creada ce vrea, e dreptul lui. Plus ca stiinta se baga cam peste tot unde e si religia, mai lasati-o in colo de stiinta. Religia te mantuieste, nu stiinta.
Se prosteste omul singur, nu religia il prosteste pe om.
Plus ca nu trebuie sa crezi in religie, ai drept de alegere.
René Descartes, un mare filozof, a spus odata : " Daca Dumnezeu nu exista si voi credeti, n-ati pierdut nimic. Dar daca El exista si voi nu credeti, ati pierdut totul! "
Curcubeul este prea bine explicat din punct de vedere stiintific ca sa mai crezi in asa ceva. http://ro.wikipedia.org/wiki/Curcubeu