| LastChance a întrebat:

În Biblie scrie că la a doua venire a lui isus pe pământ chiar şi păcătoşii vor învia.
De ce să nu faci păcate atunci? thinking

31 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da,cei ce au facut binele vor invia pentru rasplata, iar cei ce au facut raul vor invia pentru pedeapsa.

| Woodenpints91 a răspuns:

Baţi vreun apropo legat de ţuică? big grin

| LastChance explică (pentru Woodenpints91):

Nici măcar nu am habar ce dracu e aia. straight face

| Woodenpints91 a răspuns (pentru LastChance):

Licoarea zeilor!

Ţuică...era vineri 13 şi eu beam ţuică!

Era vineri 13 şi te-ai făcut muci!

şi tu. b-)

Nu puteam să vorbim, tu beată şi eu treaz.nu merge thinking

Da, nu ai ce vorbi cu unu' treaz când tu eşti beat. thinking

| sandra2012 a răspuns:

Pentru ca cei pacatosi vor invia, vor fi judecati iar apoi vor muri a doua oara. Cei drepti vor fi si ei judecati dar vor trai in vecii vecilor. Normal ca vor invia si pacatosii pentru ca trebuie sa fie judecati.

| shadovv a răspuns:

Paralelism acut cu adevarul.

| morningstar a răspuns:

Da, dar pacatosii vor invia pentru judecata, nu pentru rasplata.

| CandyTetris a răspuns:

Eu una nu ma "abtin" de la pacate pentru a ajunge in rai ci pur si simplu fiindca alegerile "nepacatoase" mi se par de cele mai multe ori corecte.Asa ca nu-mi prea bat capul cu apocalipsa sau chestii de genul.happy
Anyhow.era o vreme in care ma interesau si pe mine treburile aistea si varianta cea mai apropiata de biblie(data de o religie) sustine ca toti vor invia si apoi se vor forma 2 armate, a binelui si a raului pentru o batalie finala.Hope I helpedhappy

| alexhandsport a răspuns:

Pai la a 2-a venire a lui Iisus toti oameni vor invia astfel: cei care sunt mantuiti vor invia spre viata cea de veci, iar cei care vor ajunge in iad vor avea parte de o inviere a osandei si vor ajunge in iad. Asa ca mai bine intooarce-te la Dumnezeu. Daca ai nevoie de ajutor contacteaza-ma.

| LastChance explică (pentru alexhandsport):

Pai, daca aia pacatosi sunt deja in iad, de ce ii trimite tot in iad? laughing

| alexhandsport a răspuns (pentru LastChance):

Pai pana atunci ei vor dormi si pe urma vor merge in iadd.
dc nu vrei ajutor?

| LastChance explică (pentru alexhandsport):

Da-mi ajutor! cool

| alecx4music a răspuns:

Pentru ca poate nu mai vine a 2-a oara si ramai cu ochii in soare, rectific in tavanul inchisorii. Daca mai incalci si legea...
Bafta!

| game1992 a răspuns:

Ba desteptule nu scrie ca totii vor invia ci totii il vor vedea cand va veni,toti vor fi judecati, scrie orice ochi il va vedea, dar nu scrie ca toti vor fi rapiti doar cei neprihaniti

| GyeBaek a răspuns:

Da si pacatosii vor invia dar aceia vor fi pedepsiti.

| miraabela a răspuns:

Da, chiar si pacatosii vor invia, dar eu nu cred ca atunci cand vor invia vor duce o viata prea frumoasa deoarece cei care au ajuns in Rai se vor considera undeva mai sus deca pacatosii. Va fi ceva gen boierii si taranii din istorie pe care ni`i aminteste profu` in fiecare an. Boierii le dadeau pamant taranilor dar recolta de pe acel pamant tot la boieri ajungea. Cam atat am avut de zis. Sper ca te-am convins.

| Alice_1004 a răspuns:

The only sin in your lives is to never have one, so let's sin! Asa spune un cantec de a trupei Motionless in white, deci, hai sa pacatuim!

| ddarius39 a răspuns (pentru Alice_1004):

Daca pe tine te conduce o melodie!
Fa ce vrei tu! Dumnezeu si-a facut datoria! - adica te-ai chemat la El!
Daca tu vrei sa suferi si sa fi chinuita o viata vesnica pacatuieste!
Eu zic sa nu pacatuiesti sa sa fi credincioasa si la urma o sa ai o rasplata enorma!- vei trai in vesnicie impreuna cu Dumnezeu si vei avea tot ce iti doresti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor invia pentru judecata si chin vesnic nu pentru fericire!

| anonym_4492 a răspuns:

Pentru ca pana la venirea lui noi com continua sa existam doar ca cei pacatosi o vor face in iadwinking

| DjCristi24 a răspuns:

Pentru ca nu e bine si pacatosii nu vor fi inviiati.
Depinde si ce religie esti si ce biblie ai citit.

| ddarius39 a răspuns:

In Biblie scrie ca toti oameni vor invia si Dumnezeu va face o judecata!
Acolo vor fi toti oamenii si vor raspunde de pacatele lor!
Dar daca pana acum nu esti credincios/credincioasa poti de acum sa incepi sa citesti Biblia si sa devi crestin! Deoarece nu mai este mult timp si Isus va veni din nou si va fi o judecata mare si cei care au fost buni si credinciosi vor merge in Rai cu Isus si vor trai o viata vesnica si cei rai vor merge in Iad si vor trai in SUFERINTA si CHINUINTA O VIATA VESNICA, deoarece ei au trait aici pe pamant o viata murdara si pacatoasa! se zice ca ''dupa muca si rasplata'''- adica daca esti bun si credincios si nu faci pacate esti rasplatit sa mergi in Rai si sa traiest linistit sa ai detoate si o viata VESNICA FRUMOASA, dar daca esti eau, pacatos, necrestin si traiesti murdar rasplata ta este una dureroasa deoarece vei trai in chinuinta si suferinta o viata fara ani adica INDELUNGATA- VESNICA! Nu mai bine traiesti frumos si curat aici pe pamant ca rasplata ta sa fie una IMENSA?!?! iti dai seama ce frumos este sa ai detoate si sa fi fericit si bucuros langa Dumnezeu?

| LastChance explică (pentru ddarius39):

De unde ştii ca mai e puţin şi vine isus? Vreau să mă întâlnesc şi eu cu el. poate bem o bere împreună.

| ddarius39 a răspuns (pentru LastChance):

Asa scire in Biblie ca nu mai este multi si Isus se va reintoarce pe pamant ca sa faca judecata!
Eu iti spun sa nu iei in bascalie lucrurile acestea deoarece Isus nu ti-o facut nimic!
El iti doreste tot binele din lume de aceea El ti-a oferit timp sa il cauti adica sa citesti din biblie si sa mergi pe la biserica si apoi sa devi crestin si sa nu mai pacatuiesti!
Sa stii ca eu ti-am raspuns la aceasta intrebare deoarece eu iti vreau binele si vreau ca si tu sa fi salvat de la suferinta!

| nicky1990pink a răspuns:

1 e bine sa fim credinciosi 2 ai scris gresit Iisus

| LastChance explică (pentru nicky1990pink):

Mă doare-n pu*ă de cum am scris.
E bine să fim credincioşi. Argumente ai?