| UnuPentruAltu a întrebat:

În Biblie zice să faci bine celor ce te vatămă și te prigonesc.
Dacă te simți vătămat de către o persoană însă acea persoană are convingerea că ți-a făcut bine, cum procedezi:
a) îi faci și tu bine, că așa este corect
b) nu îi faci nimic, fiindcă nu te-a vătămat
c) îi faci rău, fiindcă te-a vătămat
d) îi faci mai bine decât ți-a făcut ea/el ție, drept răsplată pentru binele făcut

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu caut sa nu fac rau nimanui. Celor care fac multe prostii in viata reala le dau ignore, iar pe Wikipedia le dau revenire iar oferind pisicii suficienta sfoara se va spanzura singura (adica vor fi blocati sau izgoniti de pe Wikipedia). Adica sunt dati afara pentru ca produc deranj, in loc sa-si pastreze opiniile marginale doar pentru ei si sa faca treaba de calitate. Adesea astfel de opinii sunt certate cu a face o enciclopedie de calitate. Cei care zic ca fac ceva pe ce se preda la Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton, Sorbona si Yale nu au ce cauta pe Wikipedia. Wikipedistii trebuie sa fie toleranti, nu ignari sau tampiti. Bigotismul este incompatibil cu Wikipedia.

Ca nu ai fost primit in Rotary Club sau oricare alt club nu inseamna ca ti s-a facut un rau. De pe Wikipedia cine se opune vehement stiintei mainstream si istoriei mainstream si normal ca este izgonit. La fel cum PNL-ul izgoneste membrii marxisti. Daca esti marxist, PNL-ul nu este un partid la care sa fii apreciat. Pur si simplu nu este un loc potrivit pentru marxisti.

| doctorandus a răspuns (pentru UnuPentruAltu):

Morala a ce am scris eu: sunt, pe cat pot, bun, dar nu tampit. Atat pe Wikipedia cat si pe TPU nu sunt tolerant cu pseudostiinta, la care bati cumva apropo cu numele de utilizator doctoranusMalahie. Sigur esti un utilizator pe care l-am suparat prezentand consensul stiintific despre onanie, altfel nu se explica. A cui clona esti? A lui Seba2013? Ca el a mai zis de "doctoranus" si este obsedat de onanie. La fel si Donsavas. PsihoSex si Emilian65 au un fix cu onania, dar nu m-au botezat astfel. In general bolnavii psihici dau vina pe onanie, dar in realitate nu s-au imbolnavit de la onanie.

Oi fi Donsavas si oi fi sucarit ca oi fi cercetat pentru practicarea ilegala a unei profesii reglementate. Eu cand l-am sfatuit sa n-o mai faca, a fost un sfat intelept, problema lui ca nu l-a ascultat.

| minrest a răspuns (pentru doctorandus):

Nu are rost sa iti dai cu parerea cine e; este un ignorant infatuat, e suficient sa stim asta. Lasa-l sa practice ipsatiunea cu un sentiment de vinovatie; are un fetis pentru asta.

| RAY a răspuns:

În Biblie zice să faci bine celor ce te vatămă și te prigonesc.

de parca voi crestini ati da 2 bani pe biblie

| Steregoi a răspuns:

Niciuna dintre variantele prezentate de tine. Persoana care face rau numindu-l bine se minte singura facand rau altora.

| Panamax a răspuns:

Felul cum ai formulat intrebarea denota faptul ca n-ai inteles nimic, si ca ai capul doar ca sa nu te ploua in gat. Util zilele acestea deoarece s-au anuntat ploi.

| Octavian199 a răspuns:

Ba zice sa ucizi oamenii de alte religii, vrajitoarele, etc, ba zice sa iubesti.

| RaulAlmășan a răspuns:

Îi spui adevărul, și foarte corect îi faci și tu un bine.