anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In care varianta va regasiti? Ce inseamna Dumnezeu pentru voi?

Teist puternic. 100% probabilitate ca Dumnezeu să existe. În cuvintele lui C.G. Jung: „Nu cred, știu".
Teoretician de facto. Probabilitate foarte mare, dar scurtă de 100%. "Nu știu sigur, dar cred cu tărie în Dumnezeu și îmi trăiesc viața presupunând că el este acolo."
Înclinând spre teism. Mai mare de 50%, dar nu foarte mare. "Sunt foarte nesigur, dar sunt înclinat să cred în Dumnezeu."
Complet imparțial. Exact 50%. „Existența și inexistența lui Dumnezeu sunt exact echipabile".
Înclinând spre ateism. Mai mic de 50%, dar nu foarte scăzut. „Nu știu dacă Dumnezeu există, dar sunt înclinat să fiu sceptic".
Ateu de facto. Probabilitate foarte mică, dar cu zero. "Nu știu sigur, dar cred că Dumnezeu este foarte improbabil și îmi trăiesc viața presupunând că nu este acolo."
Ateist puternic. "Știu că nu există Dumnezeu, cu aceeași convingere ca Jung știe că există unul singur."

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu, ateu 101%. Dar sunt călugăr zen budist, în această religie nu există Dumnezeu, așa că am scăpat de controversă. Iar când aud cuvântul Dumnezeu, fug ca Dracul de tămâie, ca să fiu sigur că nu mă molipsesc.

| FreddieM a răspuns:

Ateist incontaminat 100%.
De ce as crede ca exista? Nu am absolut nici un motiv.
Insasi maniera in care e pusa intrebarea prezinta o nota e presupunere, adica sta la latitudinea mea daca sa cred sau nu.

| RAY a răspuns (pentru FreddieM):

Eu ma regăsesc aici
Ateu de facto. Probabilitate foarte mică, dar cu zero. "Nu știu sigur, dar cred că Dumnezeu este foarte improbabil și îmi trăiesc viața presupunând că nu este acolo."

| FreddieM a răspuns (pentru RAY):

Eu nu-i dau nici macar minima sansa a vreunei probabilitati. Convingerea mea este absoluta si irefutabila. Pace

| Nilsson a răspuns:

Teist puternic. 100%

Ce nu îmi vine să cred însă e că ai cedat psihic când ți-am recomandat să vorbești cu un psiholog și mi-ai dat ignore. happy

Răspuns utilizator avertizat
| AlexSalling a răspuns:

Eu sunt Ateu, deci nu-mi pasa mie de dumnezeii si abureli. Fiecare cu boala lui, eu am scapat de una. Hasta-la-vista, baby.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Intre primele doua.

| costiceacristian200 a răspuns:

Pai Dumnezeu e in ceruri!

| RAY a răspuns (pentru costiceacristian200):

Iar raspunzi aiurea