| Roam a întrebat:

In cat timp credeti ca religia ortodoxa va disparea?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu suficient de repede. Doar a supravietuit sute de ani. In plus vezi bine ca in loc sa traim intr-un stat laic traim intr-o pseudo-dictatura religioasa, existand multiple discriminari negative, pozitive si neutre legate de credinta fiecaruia dintre noi.

40 răspunsuri:
| Anonymous999 a răspuns:

Nu cred ca va disparea si nici nu trebuie sa dispara nu?

| Roam explică (pentru Anonymous999):

Eu am pus aceasta intrebare in urma unor lucuri constatate de minehappy Am vrut sa aud si parerile altora.

| Silviuloan a răspuns:

Niciodata.

| deea9707 a răspuns (pentru Jardelin):

Iti dai seama ca noi avem mai multe biserici decat spitale?
Daca da masina peste tine vine Dumnezeu si te ingrijeste?

| Roam explică (pentru deea9707):

Bisericile fac mai multi bani deci automat e mai eficient sa construiesti biserici happy Oricum biserica nu are legatura cu Dumnezeu... nu inteleg de ce ai putea sa asociezi o institutie de genu cu Dumnezeu, doar pentru ca ei pretind ca acolo e esenta.winking

| eliael a răspuns (pentru Ben00):

Pardon, dar din cate stiu eu, cel putin in bisericile de la sat, o slujba dureaza de la 9 la 12 dimineata, de exemplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata, din pacate.

| Elvina a răspuns:

Atat timp cat o religie are adepti, ea va dupravietui. Pana ce nu va fi acaparata de alta religie, la fel, va continua sa existe. Sa dea Domnul sa dispara cat mai repede, desi nu cred ca va fi prea curand.

| Ben00 a răspuns (pentru eliael):

Bine, si daca sta 3 ore la biserica ce rau iti face tie? Nu-ti poti manca tartina din cauza asta?

| KaSS a răspuns:

Daca romanii se trezesc la realitate...in scurt timp.

Întrebări similare