Atunci cand va veni sfarsitul, desi pentru atei va fi cam greu. Vesnicia le este pecetluita.
Ce sfarsit? Moartea? Atunci o sa ne scapam de viata asta de 2 bani, deci nu vad de ce ar fi greu
Din pacate pentru unii, moartea nu inseamna sfarsitul vietii ci trecerea la viata vesnica.Acolo vei merge in locul pe care ti l-ai pregatit in rai sau iad.
Tu du-te unde vrei eu prefer sa nu mai exist, doarece chiar daca ajung in rai (presupunem ca exista) nu-i vad rostul.Ce poti face acolo o vesinicie? Te plictisesti!
Acolo este adevarata fericire, pace si bucurie.In schimb in iad este plansul si scrasnirea dintilor.
Eu nu vad ce fericire ar putea fi acolo.Bine ca nu exista asa ceva!
Tu crezi tot ce gasesti pe net?
Numai daca este in conformitate cu Sfanta Scriptura.
Si cei aia sfanta crepatura?
Rusinica! Nu asa am scris. Numai la prostii iti sta capul.
Cum ti-ai dat seama?
Foarte greu, intr-adevar.
Poate nu este tocmai un razboi.Sa ii zicem neintelegere....si,din pacate, nu cred ca se va sfarsii curand.
Nu se poate termina. Este o lege obiectiva, aceasta a dualitatii. Cand un om afirma ceva, altul neaga. O jumatate de omenire afirma ceva, cealalta neaga. E o lege universala valabila la toate scarile. Trebuie sa faci eforturi serioase sa te mentii pe mijloc. Pentru ca gandirea noastra e obisnuita ori sa afirme, ori sa nege. Cat timp gandim doar in "0 si 1" nu se va sfarsi niciodata