Adam este simbolul primului om, care nu a mai cules fructe ci a început să practice agricultura și să domesticească animalele, cam acum 10000 de ani.
Minciuni.
Nu e dovedit ca inainte de 4026 i.Hr. au existat oameni pe pamant.
Toate acele civilizatii au aparut cam in aceleasi milenii 6000 - 10000 in zone diferite. Cum iti explici? Unde mai e stramosul comun?
4026 i.Hr. e o aproximare mai sigura decat 10000 i.Hr. E mai sigur sa spui ca primul om a aparut in 4026 i.Hr decat sa te intinzi la 10000 i.Hr. sau mai mult in urma.
Ei iti pot dovedi ca in 4026 i.Hr era om pe pamant dar tu nu-mi poti dovedi ca in 10000 i.Hr. erau oameni. Afirmatia mea e mai sigura decat a ta.
Raspunsul meu seamana cu ceva analogic: sunt mai sigur la 10 m decat pe muchia prapastiei. Asta transpus din lungime in unitate de timp. E chestiune de logica. Eu nu ma hazardez atat de departe ca tine.
Datarile arheologice sunt eronate. Sunt multe marje de eroare. Eu scad marja de eroare si raman cu adevarul pur.
Un lucru e cert: cu cat ne indepartam cu estimarile fata de prezent cu atat marja de eroare creste exponential chiar. Asta cand vine vorba de datari.
Nu trebuie sa fii om de stiinta ca sa poti intelege aceste lucruri.