Ia sa aprofundam!
Biblie: A vazut Ionutz(sfantul Ioan Botezatorul zic) dragon cu sapte capete si sapte coroane.
Extraterestri: Roswell!
Am zis destul cu asta, cred.
Pentru mine Biblia e cea mai de pret comoara, iar Dumnezeu e insasi Viata! ¨Cuvantul Tau este (...) o lumina pe cararea mea¨(Psalmi 119:105)
Ce au spus despre Biblie:
Andrew Jackson - "Cartea aceasta, domnule, este piatra pe care stã Republica noastrã."
Robert E. Lee - "In toate dilemele si necazurile mele, Biblia nu a esuat niciodatã sã-mi dea luminã si putere."
Lord Tennyson - "Este imposibil sã inrobesti mental sau social un popor care citeste Biblia. Principiile Bibliei sunt fundamentul libertãtii umane."
Horace Greeley - "Veneratia mea pentru Biblie este foarte mare si cu cat mai devreme copii mei vor incepe s-o citeascã, cu atat mai increzãtoare va fi speranta mea cã ei vor deveni cetãteni folositori si membrii resprectabili ai societãtii. Am fãcut un obicei din a citi Biblia din scoartã-n scoartã in fiecare an."
Immanuel Kant - "Existenta Bibliei, ca o carte pentru oameni, este cel mai mare beneficiu pe care l-a exprimat vreodatã rasa umanã. Orice atentat de a o deprecia este o crimã impotriva umanitãtii."
Charles Dickens - "Noul Testament este cea mai bunã carte care a fost sau va fi cunoscutã in lume."
Sir Wiliam Herschel - "Toate descoperirile omenesti par sã fi fost fãcute cu scopul de a confirma din ce in ce mai puternic adevãrurile continute in Sfintele Scripturi."
Sir Isaak Newton - "In Biblie sunt mai multe semne sigure de autenticitate decat in toatã istoria profanã."
Goethe - "Lãsati cultura mintii sã avanseze, lãsati stiintele naturale sã progreseze chiar in cea mai mare mãsurã si adancime, si mintea umanã sã se lãrgeascã atat de mult cat doreste: dincolo de elevatia si cultura moralã a Crestinãtãtii atat cat strãluceste si rãzbate afarã din Evanghelii, nu va merge."
"Dacã ar fi sã fiu dus la inchisoare si mi s-ar ingãdui sã iau cu mine numai o singurã carte, as alege Biblia."
Martin Luther - "Biblia nu este invechitã, nici modernã, este eternã"
Walter Scott - pe patul de moarte, a spus fiului sãu mai mare: "Dã-mi cartea!" Fiul a intrebat la ce carte se referã tatãl. Scott a rãspuns: "Este numai o carte care se poate numi CARTEA: Biblia!"
Prof.Bettex - "Biblia este o carte care rãspunde la intrebãrile unui copil si ia in ras intelepciunea unui intelept"
Regina Victoria - "Cartea aceasta conteazã pentru suprematia Angliei."
Charles Spurgeon - a citit Biblia de o sutã de ori si a zis : "Cand o citeam pentru a suta oarã am gãsit Biblia nemãrginit mai frumoasã decat prima oarã"
Pofestile din biblie cu oameni care coboara din cer pot fi asociate cu aparitii extraterestre.
Biblia e un fals. Matematic, exista posibilitatea ca viata sa se fi dezvoltat si in alte locuri din univers, deci cred in existenta extraterestrilor.
Dar tu in ce crezi mai mult?
Eu nu cred in extraterestri (1% sau hai 2%)
" Niciodata sa nu zici niciodata "
Ma gandesc ca au fost oameni pe marte si pe alte planete...cum de nu au vazut nimic suspect decat o bucata distrusa de pamant?
In plus se spune ca pe jupiter exista sirene.
Daca o luam stiintific nu am vazut cu ochi mei un extraterestru, nu am auzit, nu l-am simtit si nu l-am mirosit.Cum as putea sa cred mai mult de 1 %?
Nici bibliile nu sunt mai prejos. Unele sunt scrise de niste mincinosi. alte biblii sunt interpretate gresit.Altele sunt adevarate.
Eu doar cred in Dumnezeu si nu-l acuz pentru rautatile din lume sau pentru preotii mincinosi si altele.
Pana la urma, cu (.) ce ma ajuta daca cred in extraterestii?
Nu te ajuta cu nimic... poate am gresit eu formularea intrebarii!
ar fi trebuit sa zic,, ce vi se pare mai plauzibil? existenta extraterestrilor sau realitatea povestilor din biblie,,?
eu merg pe prima varianta ...sunt mai multe stele in univers decat graunte de nisip pe toate plajele lumii!
mi se pare plauzibil ca viata sa existe si pe alte planete...
Nu cred în biblie cu toate că am citit-o, parcă am citit o carte SF.
Cred că există extratereștrii, e imposibil ca în univers să nu mai existe viață.
Noi cunoaștem doar 9 planete (inclusiv Terra) și recent s-a mai descoperit o planetă asemănatoare pământului, normal că mai sunt multe de descoperit în univers.
Și dacă nu sunt "ființe inteligente" poate există micro-organisme sau insecte , deci revin, e imposibil să nu existe viață (sub orice formă).
La final veti vedea cu totii in ce a fost mai bine sa crezi...Eu cred in biblie si nu regret o clipa. Dumnezeul bibliei si-a dat viata pentru mine, ca sa nu ma duc in iad, dar extraterestri cu ce te-au ajutat? nici macar prietenii nu isi dau viata pentru tine, dar niste ciudatienii care de fapt nu exista. Iti spun eu ce exista, un diavol care a furat din mintile oamenilor orice urma de inteligenta care sa-si doreasca putin sa il caute pe Dumnezeu, un diavol care isi largeste iadul mai tare ca sa duca acolo pe toti care neaga existenta lui Dumnezeu.
Buna intrebare.in biblie.Totusi cred ca daca s-ar destupa lumea la cap si-ar da seama ca este o oarecare legatura intre cele 2.
Tare întrebarea, am văzut de dimineață pe facebook, pe pagina Discovery România această informație "Peste 40% dintre români cred în extratereştri, potrivit unui studiu Discovery". Eu cred în extratereștri deoarece e imposibil să nu existe în toată galaxia o planetă precum Terra cu viață, dar cred oarecum și în Biblie (chiar dacă sunt multe înflorituri, și nici o Evanghelie nu se se aseamănă între ele) deoarece există un mic sâmbure de adevăr în toată relatarea aceea, e un izvor scris, o istorie scrisă(asta nu înseamnă că mă ghidez după Biblie sau cu ajutorul ei, ci doar e bună dacă ai mania cunoașterii).
In nimeni! nici macar in mine, chiar daca ma vad zilnic in oglinda sau in vitrine!
Daca nu ai crede in tine nu ai mai lua decizii si alegeri pentru tine, asa ca... dati seama ce vorbesti.
Ok
Ma eu cred si in manitou al tau,care-ti da ploaie cand sari in jurul lui cantand ahe-ahe, agitandu-ti tomahawkul. daca asta te ajuta, cine sunt eu sa ma opun? vreau sa am scalpul la locul lui.
Decat sa sar in jurul focului mai bine cumpar o sticla de apa...sec 21 dude