Vineri. Ca a avut nevoie de 4 zile s-o incerce sa vada daca functioneaza bine.
De ce ''dracu'' scrieti cu litera mare ''Intreaba-L'', ''Al Sau'', etc? Si cum vorbiti? Tot cu litera mare?
Dar tu de ce dracu' ești atât de prost încât te freacă ce fac și ce cred alții? N-ai loc să trăiești de ei?
Că văd că toate întrebările tale sunt pe aceeaș temă.
Te-a angajat dracu' să-i faci treaba pe TPU?
Fix dracu m-a angajat
Depinde cum interpretezi situatia. Daca consideri ca Geneza capitolul 1 cand zice ca a facut omul "barbat si femeie i-a creat" prezinta povestea pe scurt si dupa Geneza 2 intra mai mult in detalii cum a creat-o pe femeie, atunci in ziua 6. Daca consideri ca Geneza 1 mentioneaza inainte si ce se va intampla mai tarziu, si cum Eva apare mentionata cu nume doar in capitolul 2, atunci zici ca Eva a fost facuta in ziua 8. A doua mi se pare un pic cam trasa de par si nu e cum iti vine natural sa citesti textul, insa am fost surprins sa aflu ca sunt multi ortodocsi care considera ziua 8.
Serios? Sa vedem ce ein capitolul 2. Deci in primul zice ca a facut plante apoi pe om, etc, si in capitolul doi zice ca l-a facut pe om prima data, apoi plantele, in capitolul 1 zice ca l-a facut pe om, si in capitolul doi zice ca Barbosul a adus animalele la Adam ca sa le numesca, si nu s-a gasit nici o pereche potrivita pentru Adam(zoofilie), si asa a aparut Eva.
dany1988122 întreabă: