| EmaS a întrebat:

In clipele grele din viata, care este sursa de unde primesti puterea de a lupta?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Iubirea celor dragi chiar nu este rea intr-o perioada dificila ne ajuta enorm.Dar va rog ganditi-va cum este ca pe langa acea iubire sa o aveti si pe cea a Tatalui? Acea iubire Divina care pe mine ma ajuta oricand chiar si atunci cand nu ma bucur de suportul prietenilor si rudelor.Caci cum spune si acest verset " Căci ce
sunt eu şi ce este poporul meu, ca să putem să-Ţi aducem daruri de
bunăvoie? Totul vine de la Tine şi din mâna Ta primim ce-Ţi aducem."Necazurile nu vin din mana Lui acolo sta doar rezolvarea lor este alegerea noastra daca suntem demni sa o primim sau nu

27 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De la persoanele care țin la mine. (și nu, nu mă refer la Sfânta Treime)

| 1Mihai1 a răspuns:

De la Sursa Iubirii. Trebuie să-mi duc "misiunea" pân' la capăt!

| RAY a răspuns:

Eu am o filozofie propie viata e o incercare continua spre cea ce isi doresti sau citat buddha nu trai in trecut nu visa la viitor si concetreaza spre prezent cand mi greu ma gandesc la filozofia mea sau ca am doar o viata, pana la urma viata e suferinta daca nu am suferi nu sti ca traim, si ea face parte din viata noastra ca si iubirea omul are nevoie de toate ca sa evolueze, de acord cu FucktheSystem

| DragosConstantin a răspuns:

Din interiorul meu...se numeste ambitie.

| casablanca40 a răspuns:

Mereu cand am probleme in viata imi spun pe moment in mintea mea "Dumnezeu ajuta-ma te rog, etc " chiar daca sunt ateu. Este un reflex pe care nu-l pot controla. Asta nu dovedeste ca cred in existenta lui Dumnezeu, ci doar ca sunt o persoana slaba, iar la greu recurg la acest personaj imaginar pentru a-mi redobandi increderea.

| RAY a răspuns (pentru casablanca40):

Cam asa fac majoritatea la greu spun domane ajuta-ma apoi uita de el, tu macar recunosti ca nu crezi in dumnezeu, dumnezeu e o speranta

| RAY a răspuns:

Si tu ema ai o speranta in dumnezeu nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FucktheSystem):

laughing
Dar la cine?thinking
Si ca sa raspund la intrebare...raspunsul corect era Karmawinking

| casablanca40 a răspuns (pentru RAY):

Mie mi se pare normal comportamentul celor care cer ajutor la greu pentru ca ei au fost indoctrinazi de mici, iar acest lucru te marcheaza pe viata. Un om care a fost ateu de la nastere si nu a fost indoctrinat, nu va cere ajutorul lui "Dumnezeu" la greu.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar de ce aș enumera numele unor persoane necunoscute ție? Deja ți-am dat un indiciu, nu e vorba de Dumnezeu, Iisus sau Sfântul Duh, mai sunt doar 7 miliarde de oameni de unde să alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Mdeah...cum zici oh go on

Tu crezi ca big bang = dumnezeu?

Teoria big bang spune acum 14 miliarde de ani exista o singularitate primordiala care si-a manifestat uriasa energie printr-o explozie numita big-bang care continua si in ziua de astazi. Cred ca singularitate primordiala = Dumnezeu ceea ce ar insemna ca Universul din zilele noastre este Dumnezeu.

El a creat big bang?

Consider big-bangul o cauza a existentei singularitatii primordiale.

Chiar as vrea sa vb cu tine sa te inteleg, pana la urma EXISTA DUMNEZEU DA SAU NU?

Cred ca mi-am dat seama Eu folosesc de fapt notiunea de Dumnezeu pentru energie primordiala pentru a parea mai "crestin ". Nu cred ca exista Dumnezeul crestin, cel descris in biblie. Deci eu nu cred in "Dumnezeu", cred intr-o energia care a creat totul, inclusiv legile dupe care aceasta lume e condusa. Nu inseamna ca aceeasta energie este si "Dumnezeu" desigur.

Si noi ateii nu ca credem e dovedit ca acea singuralitate era energie, esti ateu din cate observ dar te regasesti in pateism si in deism, legiile sau creat dupa big bang corect crezi bine esti informat

Eu prefer ca sa neg chesti de astea care nu au fost descoperite

In fine, am incercat cumva sa ma suprapun cu ideologia crestina zicand ca si eu am un "Dumnezeu", dar al meu e mai "smecher" din punct de vedere moral. Asta a fost doar incercarea mea sa apar fiind cumva "de-al lor ". Am confundat notinea de "Dumnezeu" cu singularitatea primordiala.

Amice nu te oblig poti crede in ce vrei tu, doar ca mai facut curios, nu trebuie sa fi in turma de aia ai creier sa gandesti folosestel

Nu consider ca m-ai obligat doar m-ai facut sa inteleg ceva. Mintea este un fel de maze al iluzilor si nu iti poti da seama singur de toate.

| millyca a răspuns:

De pe Internet.

| Raniia a răspuns:

Chiar daca schimbarea nu vine azi sau maine,nu disper,pentru ca El a zis:''Veniti la Mine,toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna''Rugaciunea nu se pierde, ca ecoul in vazduh, ci este asezata cu grija in cel mai important loc din Univers, inima lui Dumnezeu.Fie ca de azi inainte sa privim ca El viata, indiferent ca este a noastra sau a altcuiva.O zi binecuvantata!

| Lavy_6719 a răspuns:

Sursa este Dumnezeu. si o spun din propria experienta. pe lumea asta nu este nimeni tot timpul alaturi de tine. care sa te inteleaga in tot ceea ce faci. in schimb. Dumnezeu iti stie toate gandurile si te ajuta mereu indiferent ca ii gresesti in fiecare zi..trebuie doar sa crezi in El si in ceea ce ii ceri.

| miriam18 a răspuns:

Prin puterea Duhului Sfant al Domnului Isus Hristos

| Loora a răspuns:

Trebuie sa fi o persoana destul de puternica sa poti trece, luptand, peste o perioada grea din viata noastra. Totusi avem alaturi persoanele dragi noua. Ele pot contribui la aceasta lupta, incurajandu-te! happy