| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

In conceptia crestinilor un copil este dar de la Dumnezeu.
Acum, intrebarea este:

Cum alege Dumnezeu sexul copilului?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Se consulta cu barza.

11 răspunsuri:
| dracidus a răspuns:

Nu alege Dumnezeu sexul copilului. Genele o fac automat, in functie de genele parintilor. Gandeste-te ca asta e asemanator cu faptul ca Dumnezeu ar sadi o samanta, dar nu el alege ce culoare sa aiba floarea. Floarea va avea culorile mostenite de la parinti, deci nu Dumnezeu alege nimic.

Vei intelege cand vei ajunge in clasa a 9-a si vei face putina genetica.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

Dupa cine castiga la barbutul dintre el si Petrica.

| bendis92 a răspuns:

Se aseaza la un slot machine, trage manivela si daca pica trei modele la fel you have a winner. Iti dai seama ce febra musculara face la sfarsitul zilei laughing

| ionutzul31 a răspuns:

Ala-bala-portocala laughing

| EmaS a răspuns:

Tu mi-ai întocmit rinichii, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele:
Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!
Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului.

Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru EmaS):

De ce mereu te abati de la subiect si dai texte fara rost in loc sa dai un raspuns simplu si logic? rolling eyes

| EmaS a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

De ce raspunsul meu nu ti se pare la subiect? Pai se intelege din textul pe care l-am scris ca Dumnezeu cunoaste totul,inclusiv sexul fatului, chiar si toate zilele vietii lui, mai inainte sa fi fost vreuna din ele.Nici ca se putea un raspuns mai complet!

| Trinitas a răspuns:

Anyway, nu conteaza sexul copilului, in 99, (9)% din cazuri se va intampla asta:
http://i.imgur.com/bazKX.png

| shadovv a răspuns:

Cum alegi tu sa pui sa nu o intrebare pe TPU... e exact acelasi lucru.

| Bybybya a răspuns:

Da cu banu`, ma!
Daca e cap e baiat, daca e pajura e fata...Ce e asa de greu?laughing