Ma nu stiu de ce ai ales tocmai un zeu egiptean atat de departat de cultura noastra, eu l-as fi ales pe Zamolxis in locul tau, era Dumnezeul dacilor.
Foarte tare, oricum, doar ca sa stii, crestinii nu prea au habar de viata, ei vor de la tine sa dai un contra-argument la nimic, in logica, ca sa dai un contra-argument, trebuie sa ai un argument, nimeni nu iti poate da un argument valid despre existenta lui Dumnezeu, nu poti sa dai un contra-argument la ceva ce nu are argument.(Sper ca intelegi) Orcum, imediat ii vezi pe aicea cum incep sa urle cu sfanta scriptura si ca acolo si aici, chestii in care nici ei aproape ca nu cred.
Vrei sa stii de ce? foarte simplu, acest zeu traieste de 5999 de ani pe cand ceilanti au murit toti
Astfel, sfatul lui Gamaliel, "daca incercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici, dar daca este de la Dumnezeu nu o veti putea nimici" (Fapte 5:33-39),Dupa cum i-ti dai seama gloria romei pagane a pierit de mult pe cand ce-a a lui Dumnezeu nu
Salut
nu sunt crestin, deci nu trebuie sa neg zeul
ceea ce spui tu a mai fost spus de un baiat, intr-o forma mai simpla, sper eu pe intelesul crestinilor http://en.wikipedia.org/wiki/Russell's_teapot
;)
Este clar, esti ateu (desi eu nu agreez acest termen), desi urmarindu-ti postarile anterioare o faci mai mult de pe pozitie de fronda si nu temeinic argumentat.Cu alte cuvinte folosesti acelasi mod de a-ti motiva punctul de vedere ca si credinciosii.In felul acesta purtati un fel de dialog al surzilor. Daca fiecare parte ar ridica niste probleme temeinic (chiar daca nu si corect)motivate, ar obliga partea adversa sa se documenteze pentru a da un raspuns care sa combata, deci discutii din care toti au de castigat prin ridicarea nivelului de cunostinte.Asaaa...