anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

? In crestinism ce este isus :

a - insusi dumnezeu
b - un semizeu
c - un al 2-lea zeu

48 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

In Realitate Iisus Hristos este Dumnezeu.

| tinerelul a răspuns (pentru C0nstantin):

Ma ta tac tu si tu nu sunteti o familie? Sunteti oare mai multi intr o familie? Sau ma ta nu te a invatat sa numeri?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

E a 2-a oara cand te intreb : din moment ce ai zis ca cele 3 personaje sunt ca oul, prima varianta (A) cade. Mai ramane B sau C. Deci...din moment ce sunt personaje diferite, isus este un zeu sau un semizeu?

| C0nstantin a răspuns (pentru tinerelul):

1 la mana nu imi dau seama de ce trebuie sa fii atata de dobitoc si sa injuri (sau asa te invata la biserica pe care o frecventezi si nu te lasa religia sa respecti oamenii)
2 la mana una e familia si una e ca aceeasi persoana sa fie impartita in 3 persoane diferite ( logica crestina)
3 la mana pe viitor nu mai semnaliza ca esti retardat din nastere ca nu te ajuta cu nimic.

Daca ai fi inteligent ai observa ca nu te am injurat deloc. "ma ta si tac tu " sunt prescurtari de la "maica ta si taica tu ". Deci daca ai fi invatat ceva carte ai fi stiut ca nu e nici o injuratura in mesajul meu. In rest iti urez suspendare placuta a contului pentru atac la persoana si injurii adresate mie.

Daca erai atent la orele de limba romana mai ales la partea unde te invata sa folosesti cratima, ai fi invatat ca se scrie "ma - ta" si "tac-tu" dar asta e, fa tu pe geniul ala citit si invatat in continuare.
http://www.youtube.com/watch?v=ALFH3OWCvcc cu dedicatie speciala de Craciun poate primesti cadou de craciun Limba Romana

Oricum o sa dai socoteala de injuriile gratuite si o sa ai contul suspendat

Daca gandeai mai mult inainte sa mi recomanzi sa fiu atent la orele de romana, ai fi ajuns la o concluzie ca tastatura mea nu mi permite sa folosesc acea tasta pentru ca este defecta. De aceea am lasat doar spatiu. Dar e a doua oara cand dai dovada de lipsa de judecata NORMALA.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Iisus este singura lacrima de singuratate varsata pe pamant a lui Dumnezeu.

Esti genial omule. De unde vrei sa stiu eu ca ti puscata tastatura ca doar nu ti-am vazut-o. Iti fac eu o donatie sau un act de caritate ca sa iti permiti una noua?

| DeNeinlocuit a răspuns:

A - insusi Dumnezeu

Sarbatori fericite!

| Silviuloan a răspuns:

Dumnezeu este unul in fiinta, intreit in persoane : Tatal, Fiul, si Sfantul Duh.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Silviuloan):

Deci mai pe scurt, raspunsul tau este A - insusi dumnezeu.

| 8mariastar a răspuns:

Nici o varianta nu e corecta Iisus este Fiul Lui Dumnezeu

Vroiam doar sa subliniez faptul ca nu toti oamenii sunt cum ii crezi tu si in plus tocmai de aceea nu e bine sa ii judeci dinainte fara sa iei in calcul toate probabilitatile si posibilitatile. In rest Craciun fericit.

| Ermer a răspuns:

Am sa raspund la intrebare intr-un mod mai ciudat.
Imagineaza-ti Soarele. Iisus este caldura, Duhul sfant este lumina, iar Tatal este corpul ceresc.Niciuna nu poate exista fara cealalta.
"Dumnezeu este unul in fiinta, intreit in persoane : Tatal, Fiul, si Sfantul Duh. "
Aceasta este DOGMA Sfintei Treimi.Este imposibil ca mintea umana sa o inteleaga.