anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand Isus Hristos va veni sa isi ridice biserica, in curand Mirele va veni dupa mireasa Sa!
Sunteti pregatiti pentru intampinarea Mirelui?
http://www.youtube.com/watch?v=UjjLPCpkRFU&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| anonim4565 a răspuns:

Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că putrezirea nu poate moşteni neputrezirea.
Mat 16.11; Ioan 3.3-5;
51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,
1Tes 4.15-17; Filip 3.21;
52 într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.
Zah 9.14; Mat 24.31; Ioan 5.25; 1Tes 4.16;
53 Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.
2Cor 5.4;
54 Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.

deci nu vor muri ci vor fi schimbati la o clipeala de ochi

55 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu, sunt prea tânărăr să mă căsăstores. De fapt nu vreau să mă căsătoresc în general.

| anonim4565 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Ha ha ce sa mai zic ce gluma buna!

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim4565):

Dar nu e o glumă, chiar sunt prea tânără să mă căsăstoresc.

| Woodenpints91 a răspuns:

Când va veni dumnezeu, eu îmi dau jos nădragii şi-i strig ce i-a zis becali lu' dan voiculescu.

| morningstar a răspuns (pentru Woodenpints91):

N-o sa ai timp. O sa fii prea inspaimantat ca sa iti mai aduci aminte sa faci asta. O sa realizezi dintr-o data ca nu a fost nicio gluma. Si ai sa fii judecat pentru orice vorba si fapta.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru morningstar):

De ce să-mi fie frică?

De maretia Lui si de faptul ca ai luat in batjocura venirea Lui. De faptul ca ai sa fii judecat pentru ca nu ai crezut in El si in jertfa Sa.

Iar du vei fi judecată că nu ai crezut în măretia lui Alah. e aceeaşi chestie, doar că am schimbat zeul.

Eu nu ma tem de Judecata de Apoi. Pentru ca stiu ca Cineva a sters cu buretele tot ceea ce am facut rau sau mai putin rau in viata mea si prin jertfa Sa, voi fi mantuita. Tu poti spune la fel? Ca din reactia ta cu pantalonii jos nu mi-am dat prea bine seamawinking

De ce te rogi la dumnezeu şi nu la Alah?

Te intrebasem ceva si nu am primit raspuns. In fine, raspund eu atunci. Citeste siteul asta si ai sa primesti raspuns la intrebarea ta : http://ro.wikipedia.org/wiki/Allah Dumnezeu sau Allah sunt acelasi zeu, numai ca pentru musulmani, este folosit cuvantul 'Allah' ca numire, pe cand crestinii folosesc 'Dumnezeu'. Atunci de ce ma inchin lui Dumnezeu? Daca as sta sa numar toate motivele si tot ceea ce El a facut pentru mine, azi nu as face decat asta. In primul rand, pentru ca mi-a dat viata si mi-a dat sanatate pe cand altii nu o au. Mi-a dat o familie, se ingrijeste de mine in orice moment si daca mai respir este doar datorita Lui. Pentru ca a murit pe cruce pentru ca pacatele mele sa fie iertate in urma recunoasterii Sale de catre mine. Pentru ca mi-a dat mantuirea in dar. Pentru tot ceea ce face pentru mine. Sunt mii de motive pentru care ma rog Lui. Si in ultimul rand, pentru ca El imi asculta rugaciunea, de aceea ma rog lui Dumnezeu.

Atunci de ce musulmanii au alte reguli faţă de creştini?

Sunt crestina, nu iti pot spune asta, ar trebui sa ii intrebi pe ei.

| eandopuncttk a răspuns (pentru Woodenpints91):

happy in sfarsit un om normal. happy astia toti is troli happy

| MortemAeternum a răspuns:

Pai asta ar fi o dovada incontestabila ca Dumnezeu exista, o experienta pe care fiecare om o poate avea, dar sincer aceasta "rapire' nu cred ca va veni vreodata, chiar daca mi-as dori sa o vad.

| Esperança a răspuns (pentru MortemAeternum):

Încă puţină, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.

| MortemAeternum a răspuns (pentru Esperança):

Nu m-ar deranja sa ai dreptate, crezi ca totul se va intampla secolul acesta?
Chiar daca multe din previziunile biblice din apocalipsa incep sa prinda contur, pana la urma chiar si aceste previziuni pot fi explicate, mai ales ca biblia nu da o data exacta cand se va intampla si spune ca doar Dumnezeu Tatal stie.

Normal ca numai Tatal stie. Eu nu am dat o data anume si noi nu trebuie sa ne traim viata cu gandul ca nimeni nu stie cand vine Hristos,ci noi trebuie sa ne traim viata ca si cum Hristos ar veni maine! Noi, ca si crestini,trebuie sa fim pregatiti in orice secunda,minut,ora!
Iar cat despre dorinta ta arzatoare de a vedea ca El va reveni nu pot sa zic decat ca ar fi bine sa te intorci la Dumnezeu acum,cat usa Harului e deschisa, apoi va fi mult, dar mult mai greu!

| MortemAeternum a răspuns (pentru Esperança):

Din moment ce stii ca exista Dumnezeu, ce te poate impiedica sa te "intorci" la el? Adica ai putea indura orice suferinta pentru credinta ta, care nu mai este tocmai o credinta, este o certitudine, ca doar viata asta nu prea are valoare in comparatie cu una eterna, de fapt nu are nici o valoare la o astfel de comparatie.

Atunci iti urez mult succes si sper ca niciodata sa nu uiti ce mi-ai zis aici!

| William a răspuns (pentru MortemAeternum):

Mai, rapirea nu o sa fie asa cum cred multi, adica o sa fie teleportati cei drepti in rai. Daca iti aduci aminte moartea este o eliberare pentru un suflet drept, este trecerea in viata vesnica pe care orice suflet drept o sa o petreaca in desfatare. Parerea mea e ca vor muri cei drepti nu se vor teleporta, nu stiu daca toti odata sau pe rand si nici nu conteaza ordinea.

| William a răspuns (pentru anonim4565):

Cred ca ai dreptate. Cand am postat raspunsul acela mi-am dat cu parerea, nu ma documentasem. Merci ca mi-ai lamurit acest lucru.

| anonim4565 a răspuns (pentru William):

Nici o problema

Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că putrezirea nu poate moşteni neputrezirea.
Mat 16.11; Ioan 3.3-5;
51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,
1Tes 4.15-17; Filip 3.21;
52 într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.
Zah 9.14; Mat 24.31; Ioan 5.25; 1Tes 4.16;
53 Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.
2Cor 5.4;
54 Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.

deci nu vor muri ci vor fi schimbati la o clipeala de ochi

| Bogdanux a răspuns:

Am alte ocupatii de facut.

| hate1t4ll a răspuns:

Un satanist (MeWoodenpints) a dat dislike.

DestroyerNr55 9 hours ago

laughing))))))

Eu zic sa ne luam toti de mana, sa plangem vreo 15 minute, apoi sa ne imbratisam pentru ca mai apoi sa facem rugaciuni in grup si orgii de balade in cinstea lui iisus.
Si ce zici, se fura mireasa la nunta asta?

| William a răspuns (pentru hate1t4ll):

Ba te deranjaza comentariul meu? ****-ti gura *****. Ps: eu sunt DestroyerNr55

| hate1t4ll a răspuns (pentru William):

Usurel bai cre(s)tinule...
Tu si cu Urzi ce mai sunteti crestini adevarati.Eu doar am postat commentul tau pentru ca mi s-a parut penibil => caracteristic pentru acei crestini de doi bani (ma refer la crestinii ce sunt crestini doar din vorbe).

| William a răspuns (pentru hate1t4ll):

Tu credeai ca ma insulti si eu te las in pace? Visezi.

| William a răspuns:

Nu, nu sunt firar sa fie, nu sunt crying(

| EmaS a răspuns (pentru William):

Pai de ce nu faci ceva in privinta aceasta? Nu ai colegi care frecventeaza o biserica? Incearca sa mergi cu ei, sa cauti o biserica care sa te apropie de Dumnezeu.

| William a răspuns (pentru EmaS):

Dar fac multe in privinta asta. Am strans niste bani sa dau la saraci, in fiecare seara spun rugaciunea inainte de culcare si dimineata dupa ce ma trezesc si inainte si dupa mesle de dimineata si pranz (cea de seeara e lunga) Dar nu prea gasesc saraci sa le dau bani (nu ii caut prea mult, recunosc). Colegi? Colegii mei de calsa sunt... mai pacatosi ca mine. Fumeaza tutun, etnobotanice si cine stie ce alceva, bea si se imbata in fiecare seara, uneori vin la scoala duhnind a alcool. Aia nici nu stiu unde e biserica la noi in oras. Si nu sunt atei, toti cred in Dumnezeu.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru William):

Mi-e milă de tine

| Esperança a răspuns (pentru William):

Draga William,sa stii ca nu e de-ajuns ca strangi bani si sa dai la saraci sau ca faci o rugaciune in fiecare seara!
Niciodata sa nu te multumesti cu putin (ma refer la lucrurile legate de Dumnezeu), tu trebuie sa inveti sa comunici cu Dumnezeu, sa citesti cuvantul sau si sa il rogi sa te ajute sa il intelegi si sa iti dea putere sa il practici in viata ta!
Trebuie sa te rupi de firea pamanteasca si sa lasi Duhul lui Dumnezeu sa iti conduca viata.
Si avem asa:
1.Pacate trupesti:
-preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea

2.Pacate spirituale:
- inchinarea la idoli, vrajitoria.

3.Pacate sociale:
-vrajbile, certurile, zavistiile, maniile, neintelegerile, dezbinarile, certurile de partide,
pizmele, uciderile

4.Pacate personale:
- betiile, imbuibarile si alte lucruri asemanatoare cu acestea.

Acum analizeaza viata ta si vezi daca te regasesti intr-o categoria din acestea,daca da atunci trebuie sa vii inaintea lui Dumnezeu cu viata ta si cu faptele tale,trebuie sa te pocaiesti(adica sa iti innoiesti gandirea, viata, faptele) si sa il lasi pe Dumnezeu sa preia controlul vietii tale, iar daca nu te gasesti in aceste categorii atunci ferice de tine!

Stii cand fariseul a venit de s-a rugat in templu si langa el era un vames parca stii ce a zis fariseul in rugaciune dar rugaciunea cu mare valoare a fost rugaciunea vamesului care s-a recunoscut ca pacatos

si mai e isaia care spunea tot vai de voi ...vai de voi...
dar iata ce spune cand vede pe Domnul :Atunci am zis: „Vai de mine! Sunt pierdut, căci sunt un om cu buze necurate, locuiesc în mijlocul unui popor tot cu buze necurate, şi am văzut cu ochii mei pe Împăratul, Domnul oştirilor!"
ia asta ca pe un sfat sa nu spui unui om ca e mai pacatos ca tine

si nu e de ajuns sa dai bani saracilor trebuie sa ai si o viata dupa voia Lui Dz
dar bine faci in legatura cu bani
Pt asta te admir dar cand facem un lucru bun nu trebuie sa spunem la toata lumea

fara suparare e doar un sfat

| William a răspuns (pentru Esperança):

Pai de la categoria 3 le-am facut aproape pe toate ( nu stiu ce inseamna zavistiile) La 2 nimic. La 1 (desfranarea se refera la excesul de orice nu doar de sex). La 4, nu am m-am imbatat si nici nu am fost aproape.Cum ma rup de firea pamanteasca?

ZAVÍSTIE, zavistii, s. f. (Înv. și arh.) Invidie, pizmă, gelozie; ură, dușmănie. ♦ Intrigă, pâră. ♦ Discordie, gâlceavă.
Nu te poti rupe de firea pamanteasca fara pocainta si fara sa lasi ca Duhul lui Dumnezeu sa iti conduca viata.
Nu vreau sa fac propaganda, sau sa crezi ca te indemn spre o religie anume dar ca sa intelegi mai bine aceste lucruri iti recomand sa asculti asta
http://www.youtube.com/watch?v=AdRPLYmwaHI

Eu am ascultat-o de vreo 2-3 ori si inca as mai asculta-o deoarece am multe de invatat.
Pe mine m-a ajutat foarte mult aceasta predica,e foarte complexa deci daca vrei ascult-o nu pierzi nimic!
Omul acesta este un fost ateu!
El nu credea in Dumnezeu, habar avea de El si de Cuvantul Sau! Dar uite acum ce schimbat este si nici nu zici ca el odata era un betiv, un fumator sau un ateu!
Deci Dumnezeu are putere sa schimbe, trebuie doar sa te lasi schimbat si modelat!

47 de minute... sa o ascult de 2-3 ori? Pai eu am timp liber cam 5-6 ore pe zi, ca am teme si lectii. Cred ca am inteles cum sa fac sa ma rup de firea pamanteasca si sa las Duhul Sfant sa imi conduca viata. Este foarte greu dar nu imposibil. Cred ca pot sa o fac.

Nu ti-am zis sa o asculti de 2-3 ori, de atatea ori am ascultat-o eu! Tu poti sa o asculti si odata dar nu trebuie sa asculti de la cap la coada,de exemplu asculta de la jumate. Ideea e ca cu cat se apropie de final cu atat e mai interesanta!
Da stiu ca e greu,dar cu Dumnezeu se poate. El iti poate da putere! Iti spun din proprie experienta,crede-ma. Si eu am avut anumite vicii in viata de care imi era greu sa inteleg ca sunt gresite si mai ales sa ma desprind de ele,dar Dumnezeu m-a ajutat!
Insa nu uita pocainta este un proces continuu. In fiecare zi e nevoie de pocainta!
Imi place mult cand zice ca este crima sa te bazezi pe faptul ca esti intr-o biserica buna, este crima sa te bazezi pe faptul ca esti botezat si gata acum totul e bine!
Cu cat incerci sa te apropii de Dumnezeu cu atat diavolul e mai impotrivitor tie.
Dar Biblia zice ca daca ne impotrivim diavolului,chiar pana la sange,el va fugi de la noi!

P.S Mie imi place de omul acesta pentru ca explica foarte bine lucrurile biblice,incat orice om, oricat ar fi de greu de cap, ar intelege!
Domnul fie cu tine!

Eu stiam ca smerenia il alunga pe diavol. Nu zic ca nu ai dreptate doar ca e ceva diferit de ce stiam eu. Banuiesc ca sunt mai multe modalitati de a alunga diavolii.

Citeste Cuvantul lui Dumnezeu/Sfanta Scriptura/Biblia! Mai exact Noul Testament acolo vedem cum trebuie sa luptam impotriva dioavolului, mai exect in Efeseni capitolul 6:
10 Încolo, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi în puterea tăriei Lui.
11 Îmbrăcaţi-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.
12 Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.
13 De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.
14 Staţi gata, dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii,
15 având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii.
16 Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.
17 Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
18 Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta, cu toată stăruinţa, şi rugăciune pentru toţi sfinţi

Mai multe poti citi aici http://100ro.blogspot.com/......a-lui.html

http://www.rcrwebsite.com/eph38.htm

Ti-as da funda daca as putea.

Hmm...asta inseamna ca ti-am fost de ajutor, deci e binehappy
Eu ma asteptam sa-mi zici ca te plictisesc cu "romanele" melehee hee dar tot ce ti-am zis aici a fost spre folosul tau!
Ti-am vorbit ca si cum as vorbi cu un frate drag!

| William a răspuns (pentru Woodenpints91):

Nu am nevoie de mila ta. Am nevoie de mila lui Dumnezeu.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru William):

Păi eu sunt dumnezeu.

| shadovv a răspuns:

Stii ca melodia este eretica? De fapt ce legatura are ea cu Iisus Hristos si cu realitatea biblica?

| Esperança a răspuns (pentru shadovv):

Da stiu ca pentru voi tot ce cantam noi este eretic, asta nu e nimic nou!
Tu asa te pregatesti pentru intalnirea cu Hristos?

| shadovv a răspuns (pentru Esperança):

Nu ma pregatesc in acest mod deoarece este idiotic. Mai bine du-te la biserica sau stai in genunchi si plangeti pacatele! Asta e un sfat pe care ti l dau tie si mie si tuturor.

Retine ca ascult muzica, chiar multa. Spune-i hip hop.

Eu zic sa nu intram in moduri idiotice ca nu are rost sa facem asemanari ca ar fi multe de spus!
Cel putin eu ascult muzica care il slaveste pe Dumnezeu, nu cea care ii slaveste pe oameni, ma rog fiecare cum simte ca e bine.
Iar cat despre plangerea pacatelor si mersul la biserica eu zic sa stai fara grija!

Oamenii astia n-au nici o legatura cu Dumnezeu! Eu ascult melodii in care ma regasesc,care ma cerceteaza si ma ajuta sa ma apropii de Dumnezeu. Pe mine nu ma induioseaza o melodie cantata de un om care traieste in curvie,minciuna, pacat!
Daca pentru tine astea sunt melodii crestine, care il slavesc pe Dumnezeu inseamna ca discutia noastra se incheie aici.

| anonim4565 a răspuns:

Sincer nu mi-as dori sa vina pentru ca tatal meu nu e intors la Dz.Nush ce e cu el e foarte nu stiu cum sa zic dar nu prea ii pasa ca va ajunge in iad nu stiu ce impresie isi face de iad
sper ca va veni ziua cand se va intoarce
ii multumesc Lui pentru ca tatal meu nu mai bea bautura.asta dupa multi ani in care a baut si venea cateodata in stare proasta si sunt multumitor ca Dz a fost cu mine si atunci si nu s-a intamplat ceva mai grav.

| anonim4565 a răspuns:

Mersi de funda

| SadBoyForever a răspuns:

Sectiunea religie de pe TPU ar trebui desfiintata ca numai tampenii se debiteaza aici!

| Esperança a răspuns (pentru SadBoyForever):

Daca zici tu. oricum uitandu'ma la intrebarile tale imi dau seama ca tu nu esti facut pentru lumea asta, unde se "debiteaza tampenii" http://www.TPU.ro/utilizator/ejhy/intrebari/

| warriorboy4 a răspuns:

Clipul este bun happy
Dar omul nu va stii niciodata cand va veni
Biblia zice clar "Cel ce adevereste aceste lucruri zice: Da, Eu vin curand" deci niciodata nu vom stii cand va veni happy