anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In Daniel 12:13 se gaseste unul dintre versetele mele preferate din Biblie. Dumnezeu ii spune lui Daniel astfel: "Iar tu, du-te, până va veni sfârşitul; tu te vei odihni şi te vei scula iarăşi odată în partea ta de moştenire, la sfârşitul zilelor." Pavel, spre sfarsitul vietii lui afirma in 2 Tim. 4:7, 8: "M-am luptat lupta cea bună, mi-am sfârşit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa dreptăţii." Ce vei putea spune cand ai sa ajungi spre sfarsitul vietii? Va putea Dumnezeu sa spuna acelasi lucru ce i L-a spus lui Daniel? Vei putea afirma ca Pavel? Poate vei spune: "Sunt tanar, mai este timp pana la sfarsitul vietii!" Spunea odata un predicator unui tanar care l-a intrebat pe primul cand sa se pocaiasca: "Sa te pocaiesti cu 5 minute inainte sa mori" Dupa ce a meditat putin, si-a dat seama ca sfarsitul sau poate fi in noaptea urmatoare, poate fi intr-un an sau peste 50 de ani. Tu esti pregatit pentru acel moment?

4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Reformulează întrebarea, ca să pricep exact ce vrei!

| morningstar a răspuns (pentru MMihai):

Ai citit tot ce am scris? Intrebarea se afla la sfarsitul scrierii si inca doua, in cuprins.

| morningstar a răspuns (pentru MMihai):

Si mai sunt si in cuprinsul scrierii.

Răspuns utilizator avertizat