| Steregoi a întrebat:

In Franta o tara atee tinerii ies in strada violenti pentru o scumpire la combustibili. Sunt incapabili sa suporte raul pe care omul necredincios l-a ales. Ce puteti spune?

6 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Macron e un maimutoi,nu are ce cauta acolo.
Motivul pentru care ce se intampla in Franta se intampla este acela ca oamenii de la conducere abuzeaza de putere. Nu vad ceva rau in cazul poporului ca a reactionat,desi consider ca pe alocuri au fost cam violenti pe cine nu trebuia.
Legat de masini,benzinarele nu sunt o asa mare otrava pe cat sunt cele cu motor diesel. Benzinarele produc un oarecare efect de sera,dar motoarele diesel au acel efect marit de cateva ori + produc particule daunatoare omului,particule ce nu intervin in urma arderii benzinei.
Rusia e o tara ortodoxa si foarte mare, acolo din ce am citit, cetatenii sunt multumiti de Putin, considerand ca el chiar se gandeste la popor (in Rusia benzina e 2, 7 lei romanesti) Totusi Putin ma dezamageste la partea ce tine de amiabilitatea cu fortele externe.

| 6684464 a răspuns:

Aia sunt ratatii plictisiti.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Ai inteles situatia total gresit. Macron si satra lui au scumpit preturile la carburanti. Francezii care sunt oameni cu capul pe umeri nu au inghitit asta si au protestat violent pana au dat preturile inapoi. O tara ca Romania are multe de invatat de la acei oameni care stiu mult mai bine sa-si ceara drepturile si sa-si faca dreptate. De ce naiba ar fi atat de slabi si prosti incat sa suporte asta? Au facut foarte bine ce au facut. Este tara lor, nu a lui Macron

| Steregoi explică (pentru Subsemnatul123):

Degeaba ies in strada francezii tineri pentru ca moartea vesnica nu o pot evita cu iesitul in strada si cu ateismul mandru. Macron e francez ateu ca ei. Deci ateii se confrunta intre ei adica tinerii francezi atei si Macron ateul. Aia nu e libertate, fraternitate, egalitate ci razboi. Libertatea, fraternitatea, egalitatea doar Dumnezeu o poate face posibila pentru toti oamenii care respecta legile si principiile divine. Eu nu respect legi si idei omenesti ateiste care intra in conflict cu principii divine universale spre binele omului.

Macron a scumpit carburantii introducand o suprataxa de poluare potrivit cu acordul de la Paris de a reduce emisiile cu efect de sera si pentru a descuraja utilizarea combustibililor poluanti. Nu degeaba spun ca omul nu este capabil singur sa rezolve probleme precum poluarea fara Dumnezeu. Pentru a rezolva probleme ca poluarea este necesar ca omul sa devina independent de combustibili poluanti si de industria poluanta.

Intarzierea de a inlocui combustibilii poluanti este datorata incapacitatii omului de a face o industrie nepoluanta si automobile nepoluante. O masina electrica e cat o garsoniera adica 30000 euro. Si acumulatorii sunt poluanti pentru mediu.

https://ieeexplore.ieee.org/document/5729000

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Steregoi):

Conform statisticilor, peste jumatate din populatia Frantei este crestina.
Conform Wikipedia, Macron a fost botezat la 12 ani si in prezent este agnostic.

Nu inteleg ce legatura are ateismul aici. Populatia protesteaza impotriva politicii conducatorilor tarii, convingerile religioase nu au nicio legatura aici. Chiar daca moartea este inevitabila, de ce francezii trebuie sa inghita incercarile lui Macron de a ridica preturile? Din partea mea, chiar mi-as dori sa-i impinga vreun lunetist in glont in freza. Omul ala nu a facut absolut nimic bun pentru tara aia. Cat crezi ca pot indura oamenii? Deja le-au bagat o gramada de musulmani in tara.

Iar libertatea fraternitatea si egalitatea sunt niste tampenii. Dupa cum putem vedea, conceptele astea nu sunt sanatoase pentru o societate. Oamenii nu sunt si nu vor fi niciodata egali.

Si daca bagi o taxa de poluare, asta n-o sa limiteze cu absolut nimic orice fel de emisie. Francezii doar o sa plateasca mai multi bani din buzunar pe taxe, dar consumul de carburant va fi exact aceeasi pentru ca, cu sau fara taxe marite, francezii tot trebuie sa-si continue rutina de a conduce masina pana la servici si inapoi.

Si fii sigur ca daca s-ar fi vrut crearea si comercializarea vehiculelor nepoluante, s-ar fi facut asta de mult dar se fac prea multi bani din combustibili. Pentru unii, banii sunt mult mai importanti decat poluarea.

| Romanul12 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Foarte bine ai zis. Atei frate da stiu ce au de facut nu lasa dupa ce o da domnu. De asta Romania o sa moara saraca