Aha.ma indrept catre inexistenta, si nu am rezolvat inca problema cu eovulatia.cacu creatia o stiu.astalalta se schimba mereu.sant in ceata.la Galati e o ceata de nu sa vede om cu fimeie.
Of,of,of, ce inseamna sa ai ochi dar sa nu vezi.
"Spongieri", un cuvand format din 9 litere, incepe cu "s" se termina cu "i", dar nu ne spune nimic, atunci cand suntem ignoranti. Ce sunt? Cum arata? Nu putem raspunde la nicio intrebare, pentru ca suntem ignoranti.
Dar pentru un cunoscator cuvantul acesta il face sa intelega din prima informatia din siteul respectiv, si faptul ca ea nu da nimic peste cap. E doar o creatura insignifianta, care se presupune ca a existat dupa o alta creatura insignifianta. Aceasta modificare intra in categoria modificarilor minimale.
Una e sa spunem ca mamiferele au fost primele si dupa au venit reptilele, alta este sa spunem ca viermele Xulescul a fost primul si dupa a venit viermisorul Yulescu.
Care imagini? dar oricum nu-ti foloseste la mantuirea sufletului raspunsul
Fiecare religie a "sparlit" de la religia precedent si tot asa la citeva sute de ani se mai gasea altu sa vina el cu "breaking news." Adica...toate sint povesti inbunatatite substantial ca de, omu de plictiseste repede...Pe vremuri le zicea "bah, sefu meu merge pe apa" si statea tot satu in pozitie de drepti de emotie si dorinta. Acuma, de cind cu infidelii aia ce se ocupa ci stiinta si alte lucruri dracesti, s-a trecut la mintuirea sufletului ca e mai greu de dovedit asta.Cam o luna dupa ce rezolvam si chestia cu sufletul se la trece la alta chestie sa ne cada fata nu altceva hahahha.
Asta e parerea ta, ti-o respect chiar daca nu-s de acord cu tine