| Steregoi a întrebat:

In natura se observa efectele principiului doi al termodinamicii adica toate tind spre degradare insa exista o forta ce se opune cu succes acestor efecte. Aceasta forta are ca efect vindecarea, regenerarea si perpetuarea formelor de viata biologice. Forta de regenerare si de perpetuare a formelor de viata biologice nu are origine materiala pentru ca toata materia tinde sa se supuna efectelor principiului doi al termodinamicii. Sunt aceste forme de viata un mesaj din partea lui Dumnezeu ca el va innoi la nesfarsit materia si universul si Pamantul nepermitand ca efectele principiului doi al termodinamicii sa atinga starea finala de uniformizare si de destructurare completa? Putem observa ca aceasta forta este mai mare decat fortele conforme cu principiul doi al termodinamicii. Ce spuneti?

4 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

"Aceasta forta are ca efect regenerarea si perpetuarea formelor de viata biologice."
Care-i forta aia? Animalele se ghideaza dupa instinctul de supravietuire. Fiecare animal are o "arma" care il ajuta sa supravietuiasca si sa-si perpetueze specia. Zeul biblic fictiv n-are nicio legatura cu asta.

| Steregoi explică (pentru Mclaren12):

Eu nu am vorbit de accesorii ci de procesul de vindecare, regenerare, inmultire, perpetuare. Nu am adus in discutie rata de inmultire.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Steregoi):

Vorbeai de procesul de inmultire dar nu ai adus in discutie rata de inmultire. Tare.

Apropo, vindecarea este posibila una prin metode naturale si doi prin mwtode spirituale care nu exista in programul tau de manipulare materialist numit crestinism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Forta despre care vorbesti se numeste ENERGIE! TOTUL SE DEGRADEAZA PENTRU CA NIMIC NU ESTE STATIC! ''minunea'' regenerarii este datorata faptului ca energia este indistructibila, imortala, poate fi doar transferata ''in schimb''.nu este niciun mesaj si accepta ideea evolutiei, rasa umana va avea la randul ei un sfarsit.

Întrebări recente