| Kalla a întrebat:

In Nigeria pun bombe la biserici crestine si ard crestinii de vii.De ce,pentru atei, crestinii nu sunt niste victime? Nu vorbesc despre mine.
http://m.ortodoxiatinerilor.ro/articol/19895-oameni-arsi -vii

31 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca citeai cu atentie articolul ai fi vazut ca aia care pun bombe sunt musulmani nu atei. Este vorba de o grupare terorista numita Boko Haram. Musulmanii sunt specia cea mai retrograda si cea mai criminala din istoria omenirii. Nici ateii (comunistii) n-au facut asemenea atrocitati in masa.

NOname
| NOname a răspuns:

Asta e grija ta, Kalla, părerea ateilor?
Eu zic să îţi vezi de treaba ta şi să nu te mai victimizezi, mai ales că să reproşezi ateilor prostia, intoleranţa şi fanatismul unor religioşi este chiar absurd.

| Polonic1 a răspuns:

Pai, poate pentru ca se cred superiori doar pentru ca au un prieten imaginar.

| Kalla explică (pentru Polonic1):

Nu e un bun motiv ca sa fie ucisi.

| HueyFreeman a răspuns:

Si asta este vina/problema ateilor pentru ca?

| zurick a răspuns (pentru HueyFreeman):

Kalla vrea să zică că nu numai creștinii au provocat sau provoacă atâtea victime așa cum cred ateii.

| zurick a răspuns:

Puteau să fie orice religie acești oameni conta oribilul gest nu ce religie erau acei oameni. Oricum niciodată n-ai să poți convinge toți oamenii deci nu văd de ce te interesează așa de mult părerea lor și încă ceva într-o oarecare măsură au și ei dreptate deși este adevărat că nu numai creștinismul a provocat aceste victime, dar asta nu este o scuză pentru creștinism.

| adrian1419 a răspuns:

Musulmanii i-au atacat pe crestini, nu ateii, Kalla.Si ateii primesc acelasi tratament in Nigeria si nu te mai victimiza atata!

| M25M a răspuns:

Nu ma intereseaza ca sunt crestini, ci ca sunt oameni, iar personal resping orice forma de violenta indiferent de orientarea religioasa a indivizilor.

| Polonic1 a răspuns (pentru Kalla):

Pentru mine este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Polonic1):

Crezi ca te faci mai superior ca om faptul ca nu ai religiei?

| Theo94 a răspuns:

Tot in Nigeria niste extremisti islamisti au atacat un colegiu agricol:Nigeria: Până la 50 de morţi în urma unui atac la un colegiu din nord-estul ţării.Mai mulţi presupuşi extremişti islamici au atacat duminică un colegiu agricol din nord-estul Nigeriei, împuşcând zeci de studenţi aflaţi în dormitoare şi incendiind sălile de clasă, a declarat rectorul instituţiei.

| Polonic1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu.
De ce as fi mai superior?

| Inferno a răspuns (pentru adrian1419):

De unde ai dedus tu din intrebare ca utilizatorul ar sustine vinovatia ateilor? Scrie undeva in intrebare ca ateii pun bombe?

| BlitzkriegJack a răspuns:

Mda, pai, chestia e ca nu Boko Haram, acea grupare, este islamista, nu atee. Cand ateii vor omori crestini, atunci sa deschizi acest subiect. Deocamdata, numarul ateilor ucisi de Biserica Catolica iti cam inchide gura.

| Kalla explică (pentru BlitzkriegJack):

Nu am zis mai ca au fost ateii! Stiti sa cititi? Vroiam doar sa arat ca nu numai crestinii omoara asa cum cred ateii. Offf.

| Mămăligă59 a răspuns (pentru Polonic1):

Esti sadic.

| sublime89 a răspuns:

Si in Republica Central Africana crestinii ii ataca pe musulmani. Nici crestinii nu sunt sfinti, desi musulmanii provoaca cele mai multe conflicte de obicei.

| RAY a răspuns:

Dar cand crestini sau dus peste alte popoare cu sabia si lea omorat ca nu acceptau basmele lor ce spui de asta? ce ateu a omorat vreun crestin sau a facut vreun razboi? americani se cauta in asia? apropo de ce scrii si ca copii de 9, 10 ani muncesc pentru nimic in mine pentru crestini asta e corect, mereu crestini plini de maine si ura au omorat persoane nevinovate in toata istoria, mulsulmani isi protejeaza religia lor absurda asa cum faceti si voi

| RAY a răspuns (pentru Salontanul):

Cea mai criminala sunt crestini mai treci pe la istorie

| BlitzkriegJack a răspuns (pentru Kalla):

Am inteles, scuza-ma. Totusi, ma indoiesc ca vreun ateu crede ca doar crestinii omoara. De fapt, cred ca e un adevar cunoscut mondial ca musulmanii sunt mult mai violenti.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru RAY):

Tu treci pe la limba romana. "Cea mai criminala sunt crestini"! Noi crestinii am incetat de mult sa omoram aiurea oameni. Musulmanii omoara zilnic pe altii care nu sunt ca ei si pe cei care sunt crestini, atei, etc. Cate atentate facute de crestini ai vazut in ultimul an? Cele facute de musulmani sunt aproape zilnic.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Kalla):

Kalla: "Vroiam doar sa arat ca nu numai crestinii omoara asa cum cred ateii."

De unde ai scos că ateii cred asta? I-ai intervievat pe toţi? Au ei cumva o grupare, un set de dogme comune şi fixe şi o carte care să le spună că toţi creştinii şi doar ei sunt nebuni şi criminali (aşa cum aveţi voi Biblia cu al ei "Nebunul zice în inima lui: Nu este Dumnezeu!")?

Speculezi, doar ca să te poţi victimiza, Kalla.

Nu am văzut vreun ateu care să apere şi să încurajeze fanatismul şi crimele religioşilor, indiferent de religia lor.

| Delmoniko a răspuns:

Aaaa... pai pentru ca sunteti multi? laughing
Salontane, nu-ti face griji de musulamani. Si fratii tai crestini sunt pe masura. Ba chiar se pot mandri cu primul loc pe lista omuciderilor pe planeta asta.

| Mădă0611 a răspuns:

E grele cu logica. Intr-o tara necrestina, dar teista, crestinii, adica minoritatea, sunt victime, in Rromanica neortodocsii sunt victime, asa ca nu mai pânge, tu si fratii tai sunt cei care persecuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Polonic1):

Din mesajul dat de tine asta reiese.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca ar fi vorba de ateii, aceasta ar fi considerata o minoritate.

| Kalla explică (pentru RAY):

Nu am zis ca ateii au omorat.Stii sa citesti?

| adrian1419 a răspuns (pentru Kalla):

Cam asa se intelege, Kalla.Dar sa stii ca eu ziceam mereu ca fanatismul religios duce la terorism.Asta e terorism si l-ai vazut doar pentru ca esti crestina.Eu mereu am zis de toti oamenii.Tu n-ai vazut violenta asta pana n-au foat cazuri recente cu crestini

| Kalla explică (pentru adrian1419):

Crestinii sunt omorati de cand exista daca ne amintim de romani. happy