| OctavianDanielMaria a întrebat:

In noaptea sabatului a fost adus Jesus in fata sanhedrinului? Si in ziua pastelui a fost crucificat Jesus?

36 răspunsuri:
| iurii75 a răspuns (pentru lpavel):

"spunand altceva decat in biblie,"- de fiecare dată îți dădeam citate din biblie care confirmau ce spuneam. Spre deosebire de tine.
"indiferent cum crezi important sa crezi in Dumnezeu, " - iarăși aiureli. Rom. 10:2, 3: „Le depun mărturie că au zel pentru Dumnezeu, dar nu potrivit cunoştinţei exacte, fiindcă n-au cunoscut dreptatea lui Dumnezeu, ci au căutat să şi-o stabilească pe-a lor şi astfel nu s-au supus dreptăţii lui Dumnezeu"
Iacov 2:19: „Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi demonii cred... şi tremură!"

| iurii75 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Varză oarbă, am spus eu că Pastele se sărbătorea de pe timpul lui Isus și în cinstea lui? Chiar ești dus cu pluta...

"Evreii de sabat nu se ridica nici din pat. "- pentru cei mai limitați mai repet o dată - sabat era pe 15 nisan. Isus a fost condamnat pe 14.

"Bagoi de la tine." - deci n-a ajuns. Dar nici sa-ti explic nu vreau, pierd timpul...

Răspuns utilizator avertizat

De unde știu ce? Că n-a ajuns la mintea ta? Sunt 2 motive. Îți prezint ce le-a zis celor care după părerea ta nu "stingeau nici lumina" și tu zici că bag de la mine.
Și doi - nu poate ajunge la ceva ce nu există.
rolling on the floor