| INFORMATIIUTILE a întrebat:

In perioada aceasta foarte multi oameni sunt cuprinsi de spiritul craciunului.Ce element al acestei sarbatori credeti ca este mai important?

22 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pentru mine cel mai important element sunt sarmalele și mirosul de brad, dar să nu omitem și cadourile. Oricum nimănui nu îi pasă de elementul creștini, e îmbulzeala de la spovedanie cu câteva zile înainte, în general din obișnuință și atât.

| Raniia a răspuns:

Elementul cel mai important este nasterea Mantuitorului.

| Nordic a răspuns:

Păi evident partea importantă și originea acestei sărbători e nașterea lui Iisus. Doar că se cam uită treaba asta. Toată lumea abia așteaptă cadouri, să mănânce de să vomite mai mult decât a mâncat, să primească cadouri și caută o scuză pentru a bea în cantitâți astronomice.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Cel mai important element ar trebui sa fie motivul sarbatorii, nasterea lui Isus, dar oamenii se gandesc numai la petrecere, ca e mai 'important' sa mananci si sa bei ca a doua zi sa faci o vizita la spital.

| onasis1961 a răspuns:

Fiind nasterea lui Hristos, oameni se anună în familie ca după un an să se veselească să aştepte un an nou la care toţi speră să fie mai bun!

| Silyca a răspuns:

Sa sarbatorim in familie si sa fim cat mai aproape de cei dragi.

| LoveToHate a răspuns:

Vacanta,zapada,beculetele,bradul,globurile,artificiile,Mos Craciun si piticii lui de la mall care ma amuza, cadourile, colindele, si nu in ultimul rand mancarea, desi nu prea mananc cine stie ce, mie imi place cand o prepar.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Eu cred ca foarte putini oameni sunt prinsi de spiritul craciunului si foarte multi sunt prinsi de "magia" imbuibarii cu carne de porc si altele, ajungand in final la spital, ca de, este "Dezlegarea" la burtosi laughing

| Delicacy a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Să înţeleg că tu eşti unul dintre puţinii oameni care sunt prinişi de spiritul crăciunuluithinking

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Delicacy):

Nu.Sunt "prins" de propria natura ce consta in exprimarea unei opinii total subiective.Asta este ceea ce cred eu despre multi bortosi care nici macar nu stiu ca de Paste este Invierea si de Craciun este nasterea lui Iisus(am vazut un exemplar uman acum cateva zile la stiri care a afirmat opusul a ceea ce am zis eu ).
Crezi ca se mai sarbatoresc zilele acestea "speciale" cu o anumita mentalitate biblica?

| Delicacy a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Nu,se sărbătoresc doar cu ficatul şi stomacul.Am ajuns la concluzia că totul este superficial, de la sentiment până la raţiune.

| ciprianjurje a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

laughing prea tare raspunsul tau pe cat de amuzant pe atat de adevarat!

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru ciprianjurje):

Mda,mai sunt cateva zile pana la sarbatorile de iarna si imdediat aud sirenele ambulantelor trecand prin fata blocului meu.

| ciprianjurje a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Da stiu cum e! In noaptea de dupa Craciun nici nu am putut dormi. laughing

| dragos9234 a răspuns:

Nevoia de a face/primi cadouri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Element? Cred ca oxigenul este foarte important. Nu de alta, dar multi sunt asa ocupati cu micile lor satisfaceri, incat, unii, uita sa si respire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceia ce au spus ingerii pastorilor; pace in cer si pe pamant, si intre oameni bunavoire.

| Never4ever a răspuns:

Cadourile.

| tasmania a răspuns:

Constientizarea faptului ca - retroactiv, dar si in mod prezent - traim Nasterea lui Hristos si ridicarea omului din lanturile neputintei si ale mortii.

| Thethinker30 a răspuns:

Evident Nasterea Mantuitorului pe care trebuie sa o intampinam pregatiti, cu sufletul curat si cu bucurie; nicidecum mancarea si bautura cat mai multa...

| Licurici07 a răspuns:

Elementul cel mai important pe care toata lumea il uita este nasterea lui Iisus Hristos. Toata lumea cand aude de craciun se gandeste doar la mosu'

| Sagy a răspuns:

Nasterea Domnului