| Wehrmacht a întrebat:

In primul rand. Daca sunteti atat de obsedati de religie incat o sa face tambalau, nu raspundeti.
Intrebarea este: de ce lasa DZ demonii sa posedeze oameni?

26 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ca saa intrebe paganii...no talking

| MMihai a răspuns:

Tu chiar crezi că există, în realitate, demoni / draci?

| Wehrmacht explică (pentru MMihai):

Nu am spus ca exista, spun ca daca acesti crestini spun ca exista, intreb si eu dc lasa DZ ca oamenii sa fie posedati.

| Rapplex a răspuns:

1. nu am vazut nici odata oameni posedati(doar pe la tv, care stin toti ca face totul pentru rating)
2. nu am simtit niciodata prezenta vreunui demon, stafie s.a.m.d.
3. nu cred in demoni

| DomineRex a răspuns:

Of of tot necredinciosu sa dea un raspuns?
ceea ce priveşte implicarea demonilor în vieţile creştinilor, apostolul Petru este unul dintre exemplele care arată că un credincios poate fi INFLUENŢAT de demoni (Matei 16:23). Unele persoane fac referire la creştini care se găsesc la un moment dat sub puternică influenţă demonică şi îi cataloghează drept "demonizaţi", însă nu există nici un exemplu în Sfânta Scriptură care să prezinte un credincios în Hristos ca fiind POSEDAT de demon. În acest sens, majoritatea covârşitoare a teologilor cred că nici un creştin adevărat NU POATE fi posedat de demoni întrucât Duhul Sfânt locuieşte în fiecare dintre persoanele credincioase (2 Corinteni 1:22; 5:5; 1 Corinteni 6:19).

Nu ni se descrie exact modul cum o persoană se deschide către posedarea demonică. Dacă am lua cazul lui Iuda ca fiind reprezentativ în acest sens, el şi-a deschis inima către cel rău (în cazul său prin lăcomia sa - Ioan 12:6). Astfel, este posibil ca dacă o persoană îşi deschide inima ca să fie dominată de un păcat devenit obişnuinţă...aceasta devine o invitaţie pentru un demon de a intra în inima acelei persoane. Din experienţele misionare, posedarea demonică pare să fie de asemenea legată de închinarea la idoli şi de procurarea şi utilizarea de materiale oculte. Sfânta Scriptură face în mod repetat o legătură directă între închinarea la idoli şi închinarea la demoni (Levitic 17:7; Deuteronom 32:17; Psalmul 106:37; 1 Corinteni 10:20), astfel încât nu ar trebui să fie suprinzător faptul că implicarea unor persoane în ritualuri şi practici oculte conduce adesea la posedare demonică.
Ce pot spune daca pe mine m-ar poseda sau mi s-ar arata un demon nu as mai pune la indoiala existenta Dumnezeului biblic.Intr-un fel as dori sa se intample desi sunt 100% sigur ca nu mi se va intampla niciodata, doar banuiesc ca daca ar exista demonii sunt inteligenti si nu si-ar face un defavor atat de mare.

| DorelSudoru a răspuns:

Pentru ca e rupt de beat si un poate face nimic

| ROBERT89 a răspuns:

Deoarece este distractiv.Nu toti demonii sunt urati si rai.Si multi dintre noi suntem posedati de cate unul-doi cel putin.Cand se manifesta urat inseamna ca l-ai suparat cu ceva, ai fost la biserica sau ai asistat la vreo slujba religioasa. Vrei sa vezi daca esti posedat? Simplu, cronometreaza cat timp rezisti la o slujba religioasa fara sa te enervezi.Ateii rezista cam 5 minute, si dupa aceea incep sa faca urat.

| Bogdan727 a răspuns:

Ce raspunsuri jignitoare mai dati.Si in primul rand la fel cum avem inger pazitor sunt si demoni dar parerea mea e ca acesti demoni nu exista si ca respectivii merita ce patesc pentru ca ei se roaga Satanei si il slujesc pacatuind si omorand in numele lui si aceia sunt posedati si inselati de Satana si toate durerile prin care trec si vor trece consider ca merita pentru ca ei au ales drumul asta.Iar Dumnezeu ii lasa pentru ca asa ar fi corect sa vada cine-L urmeaza pe el si cine urmeaza pe Satana.

| RubikSD a răspuns:

Ori pentru a-i pedepsi, ori pentru a le pune la incercare credinta ca sa-i intareasca.

| DarkFromGrave a răspuns:

Avand in vedere ca nu sunt "obsedata" de religie ma consider oare cum invitata sa raspund big grin.

Parerea strict personala : Nu consider ca Dumnezeu ar avea o asa mare putere pe cat se crede. Adica, avand in vedere ca demoni poseda chiar si credinciosi inraiti, s-ar intelege ca Dnz fie nu poate sa opreasca aceste lucruri, fie pur si simplu nu vrea sa-si salveze adepti.
Mie una mi se pare ironic cum poti crede, asa fara nici o intrebare in cineva care, din cate se vede isi chiar propi "copii" sa sufere, in tip ce sufletele le sunt trase in " rau ".
Daca ar fi atat de bun nu ar lasa astfel de lucruri sa se intample. Nu ar lasa oamenii care il idolatrizeaza sa fie posedati de demoni. Insa ramane un mister ce poate si nu poate, ce vrea si nu vrea, daca exista sau nu exista acest Dumnezeu. ^-^

| Cristianne a răspuns:

Se crede la cinema.

| DorothyAnn a răspuns:

Chiar nu am chef sa-ti corectez gramatica, ci doar sa-ti raspund la intrebare! Dumnezeu a oferit libertate intregii creaturi, asa ca unii au ales sa fie drepti, si sa-i multumeasca pentru icrederea primita, iar altii (printre care si demonii) s-au razvratit, incercand sa schimbe lumea dupa placul lor, facand abuz de putere! Dumnezeu ii apara pe cei crdinciosi si nu-i lasa sa piara, dar vrea ca noi sa ne faurim un destin, un viitor singuri, nu sa fie totul stabilit, intrucat, nu ar avea rost sa ne mai nastem! iar pentru a intra in Imparatia Lui trebuie sa trecem problemele vietii!

| Wehrmacht explică (pentru DorothyAnn):

Stiu,nu imi pasa de cum scriu, nu imi pasa de gramatica atat timp cat nu-s la scoala sau altundeva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obsedati in prostie mai bine ar citi biblia si ar face ce scrie acolo nu sa fie diavoli cu masti de crestini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care lasa oamenii sa omoare oameni nevinovati. Cred ca pentru libertate. Eu nu inteleg de ce ai tu o problema cu dumnezeu. Nu e de ajuns ca ti-a dat viata moca?

| Wehrmacht explică (pentru anonim_4396):

Parintii mei mi-au dat viata, nu el.

| Omulrational a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu de unde sti cine si cui i-a dat viata? Eu spun de exemplu ca mi-a dat viata Zamolxis, adu-mi dovada ca nu e asa, dar te rog adu dovada ca miile de zei in care cred diferite mase de oameni nu sunt reali si ca zeul tau e mai cu mot undeva si mai ''atotputernic'' ca ceilalti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Omulrational):

Dupa cum poti sa observi eu am scris dumnezeu fara majuscula referindu-ma nu la imaginea pe care crestinismul a creat-o despre el ci la zeul atotputernic care a creat lumea. Poti sa-i zici Zamolxe, Allah, Yahveh, nu conteaza pentru ca oricum oamenii au inventat numele astea.

| DenisejUSTmE a răspuns (pentru Wehrmacht):

Si pe parintii tai cine i-a facut? Si pe parintii parintilor tai? Dar pe parintii parintilor parintilor tai? Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, ei au crescut copii si s-au inmultit, asa ca parintii tai sunt tot facuti de Dumnezeu la fel si tu. Daca Dumnezeu nu ii crea pe Adam si Eva tu nu ai fi existat, la fel si eu, sunt facuta de parintii mei si ei tot de parintii lor si asa mai de parte pana s-a ajuns la Dumnezeu.

| Omulrational a răspuns (pentru DenisejUSTmE):

De unde sti tu ca nu Allah ne-a creat pe toti si ca un anumit zeu e mai cu mot? Hai sa fim seriosi.

| IoanaGabe a răspuns:

Pt ca rolling eyes e un Tampit laughinglaughing
Nu glumeam oh go on
Nu stiu poate asa in felul asta ii poate pedepsi pe oameni pacatosi
Dar na in fine!
Eu is o pacatoasa oh go on Na-m cuvinte Am facut tot felul de tampeni care ajung la jignirea Lui oh go on
Si uite inca nu's posedata devil

| Allrc24 a răspuns (pentru IoanaGabe):

Nu te juca cu lucrurile astea. e in joc destinul tau pe pamant si cel etern."Sa nu duci numele Domnului Dumnezeului tau in desert". adica nu ii mai folosi numele in contexte neadecvate.Cand zici Dumnezeu o zici cu inima cu credinta in El, nu asa la vrajeala.

| tpmarius a răspuns:

Deci in primul rand este "sa posede" nu "posedeze" iar in acelasi rand ii lasa sa posede oamenii pentru a ii pedepsi

| Guogle a răspuns (pentru tpmarius):

Chiar si pe cei nevinovati, care de-abia s-au nascut? Sincer ma mir ce poti spune.

| Wehrmacht explică (pentru Guogle):

Lasa,vad ca sunt destui in gradina domnului.Tocmai ma enervat unu care m-a facut emo fara a sti ce inseamna, care se credea superior, genul ala de om care te streseaza de iti vine sa il bati sau sa o fu***(depinde ce e si cum arata)

| tpmarius a răspuns (pentru Guogle):

Da deoarece se spune ca copii sufera in urma parintilor straight faceDEEstraight face