Roaga-te Domnului Iisus pentru iertare, marturiseste-i pacatul, pocaieste-te de el, asuma-ti responsabilitatea pentru el, si mergi mai departe, nu il mai repeta, si nu iti mai aduce aminte de El, Iisus te iarta, de aceea a murit pe cruce, pentru toate pacatele noastre, pentru ca te iubeste.
Sinceritatea ta fata de Dumnezeu este o mare calitate, El stie ce-ai facut, si te asteapta cu bratele deschise sa te intorci la El, vrea sa te ierte, spune-i ce s-a intamplat, si mergi mai departe.
Iti recomand 2 videoclipuri care te vor ajuta sa renunti la maasturbare si sa iti canalizezi energia pentru a investi in tine si a creste pe toate planurile. Toti ne-am confruntat cu acest pacat la un moment dat, mai ales in tinerete, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu poate fi depasit.
https://www.youtube.com/......tps?/watch
https://www.youtube.com/watch?v=34R4AzSDmEw&t=475s&ab_channel=NeuroProgres
Ce e grav e că sunt oameni care te încurajează și că alții te iau la mișto. Însă nimeni nu își imaginează că cu asemenea creiere violate de aberații societatea capătă nuanțe care ne acaparează pe toți. Dacă e trist? Pare, deși nu ar trebui să fie. Oricine și-o face cu mâna lui (poți să iei asta și ca răspuns la întrebare). Îngrijorător? Da. Ai nevoie de consult de specialitate.
Pacat, orice naiba o insemna la voi asta, nu e ca ti-ai tras o manuela, ci ca faci asta in loc sa i-o tragi tipei respective. Pe bune, tu chiar ai impresia ca exista spiridusul asta care sta sa iti contabilizeze tie de cate ori ti-o freci? Trebuie sa-ti lipseasca o doaga sa crezi astfel de povesti...
Daca ti-ai dezamagit entiatea de 4 ori, este deja grav. Eu nu inteleg de ce nu te opresti.
Baaaaa... moooooor baaaaa cu voiiiii. Va prostit credinta asta intr.un spritit inexistent in ultimul hallll baaaaai dumbassssss. Bucura.te frate de viață pentru ca una ai. De ce trebuie toată viata noastra sa fim sclavii unei religii care nu are dovezi in ceea ce spune si sa fim mereu tristi ca vai ce am facut, ca vai ca simt sa fac acel lucru care in mod normal este un lucru bun doar că religia mea mi.o interzice. De ce, de ce, de ce? Fi barbat in pana mea, maturizeaza.te, citeste carti de stiinta, spatiu cosmic, despre teoriile extraterestre si vizita lor in special in perioada antica si fi o data cu coloana vertebrala dreapta ca sa iti dai seama ca astea cu credinta sunt niste prostii. Hai sa o dam pe partea cealalata. Dumnezeu asta care cică exista si le face pe toate, te.ar baga in iad alaturi de criminali, pedofili, si alti oameni care chiar merita moartea, doar pentru ca te.ai simtit atras de o persoana si ea de tine si ati intretinut relatii intime? Ce sunteti asa de inculti. Vrei sa faci sex? Du.te frate ca oricum ai dao n.ai nimic de pierdut. Ar fi culmea sa duci o viata simpla si sa te bage in asa-zis.ul iad doar pentru ca ai facut mici "pacate" cica.
Dacă îți pare rău, deja ești pe drumul cel bun...
Încearcă să pui mai mult timp deoparte pentru rugăciune și să te îndeletnicești cu postul.
Cât despre relația cu iubita ta, setează-ți un set de reguli în privința conversațiilor, evitați să le duceți într-o zonă periculoasă, ci mai degrabă alegeți subiecte care vă ajută să creșteți duhovnicește. Evitați, dacă este cazul, apropierea fizică mai mult decât este nevoie, săruturile și atingerile îndelungate...
Desigur, aceste sfaturi sunt pentru cineva care are o vârstă potrivită pentru căsătorie. Dacă ai 14 ani sau pe acolo, concentrează-te pe domenii mai potrivite vârstei tale, gen școală, relația cu părinții și prietenii, pasiuni, etc.
Ai grijă de inima ta și Dumnezeu să te ajute!
Îți doresc să fii fericit.
Il doare fix in fund pe zeul evreu de problemele tale de adolescent.
am auzit de un fost preot Pomohaci care avea leac pentru adolescentii care se spovedeau la el.
Cauta un duhovnic bun, parintele Arsenie Boca nu dadea canoane grele dar le cerea la oameni sa renunte la pacat. Spor, daca insisti si cauti un duhovnic sigur ai sa gasesti.