| al3xutzu a întrebat:

In Romania sunt 0.5% atei dupa ultimul recensamant. Peste 10 ani, cat credeti ca va fi procentul? Eu cred ca in jur de 15%

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Va fi din ce in ce mai mare pentru ca Biblia spune ca oamenii in ultimele zile nu vor mai acorda asa multa atentie lui Dumnezeu. 2Timotei3:1-5

| Mădă0611 a răspuns:

Atei sunt putini pentru ca sunt DOAR cei care nu s-ar mai intoarce la credinta in zei niciodata, nu cei suparati care la prima problema fug la biserica.
Vreo 0, 6-7, hai 1%, cel mult laughing

| PedoBarbie a răspuns:

Cu siguranţa că vor fi mai mulţi oameni deştepţi în viitor, dar chiar 15% dintre românii nu prea cred.
Pe curând!

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu se stie daca maine e ziua noastra, nu te bizui pe calculul tau, Dumnezeu tine zilele.

| dracu14 a răspuns:

Peste 10 ani mai mult de 5%atei nu o sa fie, 90%dintre romani sunt prea prosti ca sa gandeasca singuri

| DyNo a răspuns:

Sunt 0.5% declarati, dar sunt mai, care in ciuda faptului ca sunt atei, sunt declarati crestini, sau adepti ai altor religii.
Poate in 10 ani, vor fi mai mult de 15% declarati, si mai multi nedeclarati, care se alatura, neoficial, acelor 15%.

| jeann a răspuns:

A avut grija BOR ca peste 90% din necredinciosi sa figureze crestini in statistici

| georgeceltoma a răspuns:

Recensamantul nu este nici macar 90% sigur, sunt multi oameni care nu au declarat sincer datorita altori factori deci nu ai de unde sa stii sigur daca sunt 0.5% atei

| minus273virgula15gradeCelsius a răspuns:

Recensamantul facut de catre... cine? Vezi ca o arzi aiurea pe net!