Eu sunt de acord cu el.Pana la aparitia crestinismului, lumea nu se preocupa atat de mult de ce se intampla dupa moarte.Credea totusi intr-o pedeapsa pentru raul facut pe pamant.
Iadul e la fel... o metafora. E iad si pe pamant destul pentru cei chinuiti de boli si necazuri de tot felul. Iadul ca si Raiul sunt stari ale constiintei.
Cand am zis eu asta, au sarit toti pe mine. Macar preotul asta are o credibilitate ceva mai sporita decat un ateu. Cred ca in mare parte, spune adevarul.
Niciun crestin(ă) cu raspunsuri...ce aveti mă? Nu va vine sa credeti ca vine o asa declaratie din partea unui preot?
Si preotul va muri in scurt timp intr-un accident misterios pariez si crestinii vor spune ca a fost mana Divinitatii.
Pai vad ca pe multi i-a manipulit cu declaratiile lui, si astia deja i-au dat dreptate, dar nu vad nici o parere proprie asupra subiectului discutat.despre o reformare a religiilor si o indreptare spre un adevar absolut acceptat? are dreptate. OARE? chiar are? atunci logica ateilor unde e? dar gandirea crestinilor si credinta fiecaruia acolo in cultul in care se afla fistecare? vedeti ce repede schimbator e omul cand vrea sa se dea inteligent si destept? are dreptate tipul.mai sa fie.asa e.are dreptate.dar si eu AM DREPTATE>