| RAY a întrebat:

In special pentru agnostici

de ce sa nu fim agnostici si in privinta lui zeus de ce doar in privinta lui dumnezeu?

4 răspunsuri:
| Lizzu a răspuns:

Cand vorbesti despre o persoana agnostica, ea este pe pozitia aceasta fata de toti zeii si nu doar fata de d-zeu...

Eu asa zic. Eu asa sunt. Si cred ca si altii la fel.
Cand esti intr-un fel, esti la fel fata de toate situatiile si nu doar fata de una din ele.

Cum ar fi sa nu fiu sigura de existenta lui d-zeu, sa spun ca nu se poate dovedi faptul ca el exista, dar pe de alta parte, sa spun ca zeus sau altii chiar exista si dovezile pentru existenta lor chiar pot fi gasite... straight face

thinking

| RAY explică (pentru Lizzu):

Eu din cate am vazut definitia agnosticismului se refera la existenta lui dumnezeu si la faptul ca nu putem dovedi ca exista,ateismul slab spune altceva nu stiu daca exista dar e posibil sa existe,sa se dovedeasca ca exista sau nu, asta e diferenta, mi se prea dur a spune ca nu vom putea niciodata dovedi ca nu exista sau ca exista, in agnostisism nu exista posibilitati, sanse etc ma intelegi nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"Eu din cate am vazut definitia agnosticismului se refera la existenta lui dumnezeu"
Tiind sa cred ca cand spune dumnezeu, se refera la un dumnezeu comun (in mare parte agnostici dau posibilitatea existente, inexistentei unui singur zeu) fie ala si zeus.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare