Lasa tu ura si de astea si mai bine te-ai pune si ai invata ceva stiinta, asa ai gandi rational
Deci practic, credinta iti da un scop, iar fara un scop etern, din plictiseala ai ucide.
Deci ca atare, modul tau tau instict de a ucide, setea de sange nu ti-a fost influentat de mediul care traiesti, ci de lipsa de ocupatie, mai exact nu aveai un scop precis.
Din ceia ce mi-ai spus tu acum reies o psihopatie, dar controlata, fara un scop premeditar ai ucide din placere.
Cam asa sta treaba, cu unele lipsuri.Acum nu mai sunt superficial, cred, si vreau sa fiu smerit 110%
O intrebare totusi? Ai zis ca desi nu arata-i interes frecventai biserica? De ce, de cine ai fost influentat in aceasta directie (la oamenii ma refere)? Ai rude crestine si te-au inflentat intr-un fel?
Celelalte rude (unchiul, bunica, matusa...) mergeau la biserica constant si ma aduceau si pe mine sperand sa ma aduca pe calea cea buna, adica sa cred in Dumnezeu si sa merg la biserica de buna voie.
Aha, deci e limpede ca a fost si o oarecare influenta pozitiva asupra ta:p
Crestini trebuie sa fie constienti de puterea pe care le-o da Dumnezeu. Dumnezeu. Omul Lui Dumnezeu pica si se ridica, pentru ca El il ridica. Se refera mai ales la pacate.