anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme simt ca rugaciunile nu mai au o putere prea mare.Sunt slab in gandire si ma simt ranit.Lipsit de chef si parca intrat in jocul vietii ma leg de diverse dependente.Am nevoie de o rugaciune.Stie cineva vreo rugaciune buna pentru mine? Sa nu dati copi, past! Va rog invatati-ma sa ma rog si sa ma intorc la Dumnezeu.Ce trebuie sa fac ca sa imi castig sufletul inapoi?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Sa iti deschizi inima inaintea lui Dumnezeu sa ii spui Lui tot ceea ce simti, ce ai gresit sa ii ceri iertare si sa crezi ca El te iarta.Sa continui sa citesti Biblia si sa traiesti dupa principiile lui Dumnezeu.

| Narfundo a răspuns (pentru EmaS):

Nu mai pot EmaS.Stiu deja asta.Nu mai pot crede ca El mai iarta.Nu mai pot fi fericit.Am devenit un robot rece.Rugaciunea nu mai are efect si simt ca nu o fac cum trebuie.Ce e de facut?

| EmaS a răspuns (pentru Narfundo):

Nu uita ca trecem prin valea umbrei mortii si nu suntem scutiti de incercari. In ele pierdem din bucuria mantuirii si ne simtim parasiti. Prin viata treci prin vale dar urci si pe munte. Important este sa nu ne pierdem credinta. El ne iubeste a murit in locul nostru la cruce si ne poarta pe brate."A fost odata un om, care era foarte bun prieten cu Dumnezeu. Mergeau peste tot impreuna, si intotdeauna cand omul se uita in urma lui, vedea pe nisip, doua urme de pasi. Ai lui si ai lui Dumnezeu. Asa a fost mult timp, si de fiecare data omul vedea doua urme de pasi. Dar in viata lui au aparut dificultati, probleme, si obstacole. Si atunci cand omul privea in urma s-a, nu mai vedea decat o pereche de pasi. A asteptat crezand ca lucrurile se vor schimba. Dar in urma lui era mereu o singura urma de pasi. Cand in viata lui au inceput sa se mai linisteasca lucrurile, omul a inceput sa vada din nou doua perechi de pasi. Asa ca l-a intrebat pe Dumnezeu:

- Doamne, cand viata mea era usoara, intotdeauna vedeam in urma mea, pasi mei si pasi Tai. Dar cand viata mea a inceput sa devina grea, in urma mea, nu se mai vedeu decat o pereche de pasi. De ce mai lasat Doamne exact atunci cand imi era mai greu?

Dumnezeu la privit cu dragoste, apoi i-a raspuns:
- Dragul meu, atunci cand iti era mai greu, eu te-am luat in brate. Urmele pe care le vedei tu, erau ale pasilor mei, nu ale pasilor tai."

Dumnezeu niciodata nu ne lasa. Chiar El a spus: "Nicidecum n-am sa te las, cu nicun chip nu te voi parasi". (Evrei 13:5)

Nu merge EmaS.Debea citesc ce scrii acolo.Am nevoie de un motiv ca sa continui

Vrei sa primesti din nou bucuria si iertarea? Roaga-te!

Nu mai pot.Nu stiu ce-mi lipseste

Increderea in tine si in Dumnezeu.El te iubeste neconditionat.

| 4b a răspuns:

Salut sentihappy
Asa cum esti, la pamant, poti sa te ridici...dar asta tine de tine.
Rugaciunea adevarata vine dintr-o inima curata; avand in vedere ca n-ai inima de piatra, nu esti caz pierdut.
Ne dorim fericirea, dar nu facem nimic pentru a o primi; cum vine asta?!
Nu exista ''nu pot'' mai roboatewinking

| HueyFreeman a răspuns:

Ai nevoie de incredere in tine, nu de rugaciuni.

| Narfundo a răspuns (pentru HueyFreeman):

Poate ca asa este. Ajuta-ma cu ceva! Nu imi spune de ce am nevoie.Asa stiu si eu ca am nevoie de aia, aia si cu aia.Degeaba.Ai dat un raspuns pentru nimic

| OOOLEOOO a răspuns (pentru Narfundo):

Citeste Putere Nemarginita de Anthony Robbins.

| Narfundo a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Nu am bani si timp sa caut cartea.Am nevoie de ajutor ma!

| HueyFreeman a răspuns (pentru Narfundo):

Eu nu am cu ce sa te ajut, iti pot spune doar de ce ai nevoie, numai tu te poti ajuta. Daca tu crezi ca rugaciunile te vor ajuta, atunci asa vor face, pentru ca te autosugestionezi. Iti pierzi credinta si asta iti dauneaza, iti dauneaza pentru ca nu ai in ce crede altceva. Mi se pare foarte trist cand oamenii nu-si pot trai viata cu ajutorul propriilor lor puteri.

| Narfundo a răspuns (pentru HueyFreeman):

Poate unii oameni nu au o viata de trait.

| HueyFreeman a răspuns (pentru Narfundo):

Sensul vietii este sa ii dai un sens. Nu ai o viata daca nu iti faci una cu propriile maini.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru Narfundo):

Rugaciunea e de-a dreptul hilara. Dumnezeu daca este atotputernic stie ce iti doresti, nu? Sau adora sa-l implori si sa cersesti? Dumnezeu nu e functionar.

Mai mult de 90% din activitatea mentală este subconştientă.
Daca crezi ca nu ai o viata de trait, atunci chiar nu o sa ai o viata pe care sa o traiesti.
Noi construim proprile relatii clipa de clipa prin alegerile facute.

Nu ma simt in masura sa-ti dau sfaturi, dar incearca sa te desprinzi putin de aceasta parte religioasa. Te prea chinuie.

| AlbaAura a răspuns:

(Tine mintea in iad si nu deznadajdui) din sfantul Siluan Atonitul.Asa te sfatuiesc si eu.Nu deznadajdui si nu-ti pierde credinta. Dumnezeu ne incearca si in astfel de stari trebuie sa-i aratam ca avem credinta si nadejde in ajutorul Lui. Spune rugaciunea lui Isus (Doamne Isuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatosul). Spune-o ori de cate ori poti.Este foarte puternica si o sa simti cat de mult te va ajuta.Crede-ma.Te indemn sa mergi si la un parinte duhovnic si sa-i spui ce ai pe suflet. Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca!