| Inferno a întrebat:

In ultimul timp au tot aparut anumiti crestini ce au tupeul si nesimtirea de a se declara fiinte rationale, vorbesc aici mai mult de acei troli crestini sau acei utilizatori crestini ce fac afirmatii jignitoare, irelevante fara dovezi. Unul din acesti utilizatori este alincatalin81, un mamifer pe baza de carbon din specia Homo sapiens sapiens ca si noi, dar cu lipsuri in ceea ce priveste ratiunea si numarul de neuroni.
Si am doua intrebari:
1.) De ce aceste mamifere se declara fiinte rationale crestine?
2.) Care sunt factorii ce pot provoca aceste mutatii si pot duce la aparitia acestor specimene?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu stiu
2. Prostia numita crestinism fanatic

| dragos9234 a răspuns:

1.Dă vacă.
2.Prostia.

| YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns:

Oare cum ar fi arătat lumea dacă nu se elimina selecţia naturală la oameni...

| Vlelupu a răspuns:

Sunteti condescendent, folosind categoria taxonomica la care ati facut trimitere. Cu siguranta, in zilele noastre, se mai gasesc "descendenti" ai Thérèsei Levasseur. Cei 33 de ani petrecuti in preajma marelui iluminist francez nu i-au fost de niciun folos.
Totusi, cred ca acordati o prea mare atentie unor astfel de personaje, onorabile compatriot.
P.S. "Sub copacii falnici, abia daca mijesc manatarci şi se tarasc melci". (C. Brancusi – replica data lui François-Auguste-René Rodin)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa se imperecheze cu ateii.mostenind din ambele specii ce e mai bun, se va naste o fiinta contradictorie, care va cauta toata viata, si care isi va da seama tocmai la capatul vietii ca adevarul e la mijlocul celor doua firi in conflict. mintea si inima.de aia eu ca crestin spun; cred Doamne.dar ajuta necredintei mele.iar tu ca ateu spui; nu exista Dumnezeu.sus stiinta ca ea poate demonstra totul.nu si inexistenta lui Dumnezeu.dar nu conteaza.dar daca totusi?

| RAY a răspuns:

1 de prosti ce sunt

2 religia cancerul omeniri

profil=blog

| LoveToHate a răspuns:

Stimate domn, cum rămâne cu superficialitatea de care dau dovadă, cu ignoranţa şi nesimţirea?